Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zadna tesciowa nie narzuci ci niczego...a co do imion teraz mlodzi zmieniaja imienia, np. daja podobne do rodzicow jak MELINA (co znaczy slodka bo MELI po grecku to miod, ale MELINA mozna tez nazywac MARIE).
Ja wysiedze te 40dni, znaczy bardziej jest to dla dziecka bo Grecja to bardzo cieply klimat i trzeba sie do niego przyzwyczaic...generalnie dziecko do Ciebie musisz je poznac
Ja moge wychodzic w ciagu dnia....ale nie wiem czemu po zmorku nie moge
No nic kochane mozna sie z tym zgodzic lub nie, tak jak wy nie musicie sie zgadzac na wszystko co wam mowia rodzice tesciowie i jakie wam tradycje narzucaja
hehehe...sie rozpisalam..Musze wam powiedziec ze jak sie przeniesiemy do nowego domku nie bede miala przez jakis czas netu:-(buuuuu i nie wiem kiedy mi zaloza..ale jakos postaram sie z wami 3mac kontakt
zobaczymy,....najwszyzej jak mi pozwola to przyjde tylko na egzamin
zobaczymy..barmanka- śliczne zdjęcia, ja tez mialam 2 swiadkow i w tym mojego brata i nie zaluje, tez zajal sie mna superowo
śmieszne rzeczy jakieś wychodziły..
najzabawniejsze jest to że zawsze po myciu zębów stosowałam taki płyn do płukania jamy ustnej - a on mi wcale nie pomógł, dopiero najzwyklejsza szałwia 
:-) (mi czasem pomaga jak tak sobie głaszcze brzuszek delikatnie
)