akunia
Mama trzech aniołków
No nareszcie jakos sie uporalam, zrobilam wiecej niz powinnam na dzis i czuje sie padnieta. ale coz zostalo tylko spakowanie ciuchow i kosmetykow i takich wiekszych rzeczy.
odp 1 co do tego dlaczego ide do szpitala - mam miec podawane sterydy na rozwiniecie plucek dziecka ze jakbym wczesniej urodzila to nie bedzie problemow z oddychaniem
odp 2 co do kremow no to ja polecam Veet troche dluzej trzymam i depiluje wiekszosc czasami musze uzyc goalrki, no i nie podraznia.
Dobra jutro moze popisze jak bede miala czas bo ide spac.
odp 1 co do tego dlaczego ide do szpitala - mam miec podawane sterydy na rozwiniecie plucek dziecka ze jakbym wczesniej urodzila to nie bedzie problemow z oddychaniem
odp 2 co do kremow no to ja polecam Veet troche dluzej trzymam i depiluje wiekszosc czasami musze uzyc goalrki, no i nie podraznia.
Dobra jutro moze popisze jak bede miala czas bo ide spac.
Najlepsze jest to że odwróciła się głową do góry...cały czas była główką w dół a czym bliżej porodu to ona sobie upodobała żeby mieć łebek pod moimi żebrami....lekarz się smiał że większość dzieciaczków w tym tygodniu to się właśnie kieruje do dołu...no cóż ma jeszcze czas żeby zawrócić:-) acha i jeszcze jedno ma już otwarte oczka!!
widziałam te śliczne ślipka...:-)
. Moja znajoma tak robi i jest zachwycona? a ja pierwsze co słyszę o tym
)
buzia i główka do góry...