reklama

Mamy majowe 2009

nina mnie nie raz sie snil moj maluch. ale to nic dzinego tyle czasu sie o naszych malenstwach mysli. wlsnie dostalam ostatnia dawke sterydu teraz czekac na dzialanie.

reklama
Ania, zdrowka dla synka! Ja tez znow pokasluje, ale nie ma co jeszcze te pare tygodni wytrzymam.
My rowniez mamy drewniane lozeczko po starszaku oraz ostatnio dokupiona kolyske, ze wzgledow powierzchniowych (obszerne lozeczko nie zmiesci sie nam do sypialni, a kolyska napewno:tak:) Pozniej i tak przeniesiemy malego do jego pokoju.

Jestem dzisiaj wykonczona. Boli mnie kregoslup, ledwo sie ruszam:baffled:

Aneteczka mozna w ciazy brac aviomarin moja bratowa brala to we wczesnej ciazy na poranne mdlosci i z tego co pamietam to lekarz jej przepisywal:-)

Dziewczyny- jesli chodzi o aviomarin- jest ZABRONIONY, SZCZEGOLNIE WE WCZESNYCH MIESIACACH CIAZY, pozniej zreszta tez. Wiem bo sama mam bardzo silna chorobe lokomocyjna i lekarz zabronil kategorycznie, jesli przeczytacie ulotke to tam jest napisane.

Aga,
a jaka ta kołyska? mozesz napisac, gdzie kupilas i ile kosztowala?:confused:
My dostaniemy lozeczko od kolezanki, ale tak sobie mysle, ze taki maluszek to sie w lozeczku moze "zgubic":-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry