Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jak zobaczyłam która godzina jest to...
zaraz ide z powrotem do wyrka, mam nadzieje że zasne jeszcze.
poopowiadaj nam troszkę : gdzie, z kim, czy suknia gotowa, jak zapowiada się wesele itp itd, wstaw foteczki 
a to wszystko przez... sąsiadów z góry
ku..a jacy oni są straszni!! zero szacunku dla innych! ściany tutaj są bardzo cienkie, głosów nie słyszę - ale wyjący tv i owszem
i to jeszcze chyba sobie jakieś głośniki podłączyli (albo kino domowe) bo tv ryczy jak cholera
to nie jest jednostajny głos, tylko wiecie jak film leci jakaś sensacja to na odgłosach walk, kraks samochodowych itp wtedy najbardziej słychać... przychodzę z pracy to oni nawalają tym tv do 2 (albo i dalej bo ja w końcu spać ide), dziś już od 7 nie spałam, i już ich słyszałam
masakra jakaś 

a jemu to cyt "na razie nie przeszkadza".
Ciężko będzie to nadrobić, ale się postaram. I widzę że kilka nowych majóweczek przybyło. Pozdrawiam wszystkie cieplutko!:-) Przeczytałam kilka postów i widzę, że większość z Was skarży się na jakieś dolegliwości, lub ciężkie noce:-( A ja czuję się dobrze, aż zaczynam się martwić czy to normalne
Noce też przesypiam bez problemów. Jedynie po południu dopada mnie zmęczenie i ból nóg, ale regeneruje się małą kawką i godzinką na łóżeczku. I czasem też puchną mi dłonie. A poza tym czuję się świetnie. Miłego popołudnia Wam życzę! Lecę mężulkowi podać obiadek i pózniej jeszcze do Was zaglądnę. Pa pa! Buziaczki!!!
;-) Ja jestem w drugiej ciazy i rowniez ma urodzic sie chlopiec i musze przyznac, ze jest wierciochem nad wierciochami, podczas gdy Eryk przy nim bylo spokojniutki. Wiec plec chyba nie za wielkie ma znaczenie
. Teraz to tylko trzeba bedzie sie za kieszen trzymac, bo starszak rosnie jak na drozdzach. Po poludniu idziemy na urodziny syna kolezanki, prezencik rowniez zakupiony