Confi
Mamusia Damianka :)
Nina27 dzięki
ja też się już ciesze ze mam to całe szukanie za sobą . Oczywiście ku uciesze mojego narzeczonego muszę się pochwalić on czasem jak zagląda mi przez ramie to nie może ze śmiechu widząc jak się chwalimy o opowiadamy o tym i o owym ,ale jak tu się nie chwalić prawda??
paula7 nie martw się kochana, masz jeszcze trochę czasu i na pewno niedługo będziesz miała wózio w domu
ale jakoś nie dziwię się ,ze się denerwujesz, ja też byłam wiecznie rozdrażniona i miałam poczucie ,ze nic nie mamy a dzięki temu ze wózek już jest to jest tez poczucie ze coś się ruszyło do przodu 
a oto mój łup
ja też się już ciesze ze mam to całe szukanie za sobą . Oczywiście ku uciesze mojego narzeczonego muszę się pochwalić on czasem jak zagląda mi przez ramie to nie może ze śmiechu widząc jak się chwalimy o opowiadamy o tym i o owym ,ale jak tu się nie chwalić prawda?? paula7 nie martw się kochana, masz jeszcze trochę czasu i na pewno niedługo będziesz miała wózio w domu
a oto mój łup
Załączniki
-
wózek 001_resize.jpg28 KB · Wyświetleń: 61 -
wózek 002_resize.jpg25,1 KB · Wyświetleń: 58 -
wózek 003_resize.jpg27,4 KB · Wyświetleń: 56 -
wózek 004_resize.jpg34,6 KB · Wyświetleń: 57 -
wózek 006_resize.jpg30 KB · Wyświetleń: 54 -
wózek 007_resize.jpg28 KB · Wyświetleń: 58 -
wózek 008_resize.jpg31 KB · Wyświetleń: 56

spałam i spałam 

czyli tak żle tak nie dobrze....ale z kolei "z rodziną to się dobrze na zdjęciu tylko wychodzi"
więc trzymajcie kciuki bym weszła
a ja chcę rodzić w IRL.