barmanka79
Deus Dona Me Vi
Potem zamierzam paszport wyrobić, a że we Wrocku czeka się podobno tylko 2 tyg.na niego to już zostanę dłużej bu go odebrać - ale troszkę się obawiam tego powrotu w 33 tygodniu ciąży.. Bo jak zachce mu się być wcześniakiema ja chcę rodzić w IRL.
ty to lepiej dopytaj o ten paszport ;-) bo ja tak sobie zaplanowałam zmiane dowodu
tylko że nikt mnie nie poinformował że od daty ślubu trzeba odczekać miesiąc (!!!) czasu zanim dokumenty po ślubie "przejdą" przez W-we i się uprawomocnią
a ja zrobiłam fotki, opłąciłam druczek - a uprzejma pani poinformowała mnie - zapraszam za miesiąc
na nic nie pomogły tłumaczenia mojej sytuacji, czy chęć zostawienia dokumentów w urzędzie z adnotacją by rozpatrzeć je za miesiąć...w sumie do tej pory nie mam wymienionego dowodu i paszportu
bilety zamawiam na panieńskie nazwisko (bo nie chce mi się celnikom tłumaczyć dlaczego mam inne nazwisko ;-)), a żeby tutaj coś załatwić możesz mieć stary dowód i weż tylko akt ślubu
ja go sobie jeszcze przetłumaczyłam u tłumacza ;-)a do sukienki to się nie martw - jak coś to będziesz miała okazję kupić nową :-)
a ja chcę rodzić w IRL.
! Mnie w ostatnich 2 tygodniach sporo podrósł, ale do Twojego to mi jeszcze brakuje (przynajmniej tak mi się wydaje) Samemu trudno to ocenić. Piękny:-)
choć moze jeszcze jedno jabłuszko zjem (to już 4), ale pyszne są
Słodkich snów życzę wszystkim!