Hej kochane,
Widze ze dzisiaj duzo nie piszecie, troche ucichlo....zostalo mi jeszcze
60 dni i bede miec swoja ksieznikcze^^
Mela a wiec czekamy na kuchnie (szafki) bedziemy miec caly sprzed wbudowany kuchnia ma byc 23 marca moze troche pozniej ale zloza ja w jeden dzien (te szafki i wbuduja kuchenke mikrofalowke zmywarke okap), dalej....czekamy na panele ktore beda kladzione w przyszlym tygodniu (jak przyjda) to tez jest 1 dzien roboty...musimy wybrac jeszcze accesuar do lazienek (czyli wieszaki itp) czekamy na mebel do lazienki bedzie koniec przyszlego tygodnia, wbudowanie szafy w przyszlym tygodniu i mebli co z 2 tygodnie potrwa i to wszystko a i malowanie ok 2 dni... i to wszystko w sumie nie duzo ale na sporo rzeczy trzeba czekac kiedy je stolarz zrobi...wiec dlateg koniec marca...u nas w mieszkaniu pracuje czasami po 5 ludzi ale po prostu musimy czekac na rzeczy co zamowilismy...

No nic jeszcze 23dni

Akunia 3mam za ciebie kciuki kochana i za synka zebyscie przetrzymali ten trudny czas!
Dzisiaj kochane moja corcia jakas strasznie ruchliwa wystawia caly czas nozki i raczki do mamusi

Ja tez uwazam ze dziewczynki sa bardziej ruchliwe...ale oczywiscie tez wszystko zalezy od temperamtu dziecka

Dzisiaj moj maz tesc i tesciowa poszli sprzatac w naszym nowym domku (jakies gruzy, kurz itp) moj maz chce polozyc na podlogi kartony zeby robotnicy jej nie niszczyli

cala rodzinke zgarna i siedza tam juz 2h i sprzataja...ja za to sprzatnelam moja SAHARE na balkonie po wczorajej burzy piaskowej co przyszla z afryki musialam sprzatnac piaskownice

troche sie namachalam nie powiem....Kochane mamusie milej soboty i weekendu...odpoczywajcie!!!