reklama

Mamy majowe 2009

reklama
AgA - w papierach twojej siostry nie ma czyli lista obecności nie podpisana, w karcie pracy zaznaczony dzień wolny. Siostra wykonała polecenie przełożonego wiec jakby być bardzo dokładnym to ma nadgodziny. Poza tym korzystanie z komórki nie jest wystarczającym powodem rozwiązania umowy (tylko w przypadku umowy na czas określony powyżej 6 m-cy z klauzulą o możliwości wcześniejszego rozwiązania można rozwiązań bez podawania przyczyny rozwiązania więc możesz się uśmiechnąć nie tak i wylecieć). A siostra umowę na czas określony, próbny, na zastępstwo, nie określony??? W tej sytuacji to kierowniczka powinna wyjaśnić sytuację. dużo zależy od rodzaju zawartej umowy. daj znać.

Hej mamusie kochane...

marzenko - no witaj juz sie martwilam o ciebie... oj dzialo sie wczoraj z M co??? tu nie zagladalas oj klaps...a ja czekalam...no tych nowych watkow troszke sie narobilo...oj

aga - gratki....

jola - no koniecznie czekam na Ciebie....

OJ a ja mialam straszna noc malinka budzila sie co chwile przez te zebole... wstala ok 23.00 jak z wami pisalam i zasnela dopiero o 2.20 szok... myslalam ze wyjde z siebie... co chwile do pokoju... a ranow stala o 8.00 ale ja bylam wykonczona po nocy i nie moglam sie ruszyc...
A i jeszcze dzis sie rozryczalam...bo od 2 tygodni strasznie bola mnie biodra a 3 dzien wzgorek lonowy doprowadza do szalu a dzis wyczolam gozka w lewej pachwinie SZOK...kuzwa jak nie urok to sraczka... nie moge chodzic a jestem sama do 4 stycznia...oj mowie ja to zawsze cos mam....

mamamatysia - no ja wlasnie czekam na oficjalne otwarcie AA...wieczorkiem z winkiem....

patusia - hehehe dobre 3 watek...to tam sie bedzie dzialo...
Paula - to Ty idź do lekarza, jak mocno boli to jest nie tak jak powinno być, nie lekceważ bo zemści się później!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry