reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A robie dzisiaj rybę w cieście naleśnikowym z przepisu Tsariny:-)miało być więcej prostych przepisów więc czekam FANKA :-D

hellołłł

moje Kochane grzeczne Dziewczynki - dziekuje Wam, że zlitowałyście się nade mną i nie naklepałyście za dużo :*********************** :-):-):-):-):-):-):-).
Czuję, że będę musiała zniknąć z późnowieczornego forum na tydzień (minimum):-:)-:)-( - Jagoda beze mnie nie uśnie na dłuższą mete...
I tak np. wczoraj jak znikłam przed 23:00, to od razu położyłam się przy niej i próbowałam uspać - sukces nastąpił o 00: 40 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

mmatysia - czekamy na Ciebie, Twoje relacje i cudowne foteczki !!!

ankzoc - :***********

monika - zaczynaj opowiadac o tym sexie :tak:;-);-);-)

kasiu - o Boziu - strasznie mi przykro, że Twoja Mama zmarła w tak młodym wieku:-:)-:)-( nie wyobrazam sobie co przeżywałaś przez te wszystkie lata...

A robie dzisiaj rybę w cieście naleśnikowym z przepisu Tsariny:-)miało być więcej prostych przepisów więc czekam FANKA :-D

ja wczoraj robilam podobną rybkę... jak równiez 3 raz pod rząd to samo ciasto (zmodyfikowany przepis na szarlotke z bitą śmietaną):szok: - a dzieki temu moja waga stanęła w miejscu:wściekła/y: :dry:

reklama
Do góry