Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
oooo to wpadnę... też bardzo lubię!!! a pierogi obojętnie mi jakie... zjem każdeu mnie dziś barszcz czerwony i pierogi.

ja też mam jarzynową od wczorajJa mam jarzynówkę z wczoraj, a dziś chyba zrobię schabowe z ziemniakami i buraczkami :-)
ale chyba kurczak to tego będzie z ziemniakami...Dzień DobryDzień dobry Kochane![]()
oooo to wpadnę... też bardzo lubię!!! a pierogi obojętnie mi jakie... zjem każde![]()

hej! nooo każde... z mięsem, kapustą grzyami, szpinakime (wiem Monika zaraza skomentujeMarzenko,
ja też uwielbiam pierogi - w każdej postaci![]()
), na słodko .... no każde... kiedyś w ajkiejś knajpie jadłam z serem i kurczakie! boskie były!oooo ten zestaw też bardzo lubię!Witam MaIgoss. U mnie mieIone, ziemniaczki i mizeria.
a tym to się nie przejmuj... ja wczoraj cały dzień nic nie jadłam, bo nie mialam kiedy... a wieczorem wpakowałam cały talerz jarzynowej, a pote udko, ziemniaki i kapuste... no i jeszcze później pare orzeszków zjadłamZastanawianm się czy zjeść bo weekend cały przeżarty zakazanymi potrawami.