Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daria wciąż czeka na wyniki ale jest dobrej myśli ....nie nie ma konferencji nie dzisiaj...a co to za problemy???
. Pospaliśmy sobie trzy godzinki a teraz nie możne usnąć.
, popluskałam się w wodzie bo pływać nie umiem, potaplałam w błotku, babki piaskowe porobiłam i koniec uciechy - 20.00 i powrót do domu. Fajne są takie wyprawy gdyby nie to, ze idąc na plaże wygląda się jak wielbłąd wędrujący po Saharze. zapomniałam dodać, Inez wykopała sobie jamę w której się skryła, M postawił jej parasol co by cienia miała więcej a na koniec M i Inez prześcigali się w drążeniu tunelów:-). Fajnie było i się zmyło. na szczęście pamiątki zostały - fotki.
(i ja w to wierzę
, he,he, to się nazywa motywacja).
w zasięgu słuchu obu cór).
qrwa jak mnie to denerwuje...dobra to jeszcze raz...
...co do petów...to niestety dzieci jakoś dziwnie są nimi zawsze zainteresowane....moja Kasia również

:-)

A ty prowadzisz, czy tylko M. ?
W ogóle to robimy "pokoik" dla małej - pora aby miała "swoje" cztery kąty ;-) Co prawda będziemy tylko meblami przedzielać pokój, ale zawsze to coś Meble planujemy takieKomplet Junior, dziś idziemy oglądać Wykładzinę chyba taką PUZZLE • Wykładziny dywanowe • KOMFORT
Gdzie reszta?