reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

tsarina
kochana to sie nie martw tym co mówi ten cały pan Marcin...bo ja znam dwa małżeństwa jedno 5, drugie 12 lat po ślubie, w których są, jak to Ty określiłaś "obrażalskie królewny";-)

no i po finale...powiem szczerze, że mam mieszane uczucia co do tego meczu...dobra idę do wyrka

pozdrawiam

reklama
Witam majóweczki:-)
Monika-masz racje !ja też Niki nie ciągne na to słońce,przez dzień siedzimy na balkonie albo czasem w ogrodzie w cieniu pod drzewem .Spacerki po18 dopiero.
No co tu takie pustki:szok:ja już po piwku-musiałam oblać dziś zakupiliśmy auto -Opel Astra combi sportowa wersja 3-ka:-)bardzo mi się podoba czarna perełka,pierwsze auto które mi się podoba:tak:Jutro zostaje nam je tylko zarejestrować i gotowe-można śmigać:tak:
Co tam kochane u was?jak minął dzionek?ok uciekam nikogo nie ma:-(to co mam sama tu robić!dobrej nocy majóweczki.

O matko,dalej pustki!!!Czy ktoś ma zamiar pić dzisiaj piwko na majówkach?Ja co prawda ze szklanką mineralnej ale chętnie pogadam.
Mamo Niki, to sobie zajefajną furę sprawiliście.:tak:

Witam laski.
Puściutko:-( Moni ja też ostatnio bez piwka:sorry2:,ale przy wodzie też może być:tak:.
mama Niki gratuluję udanego zakupu:tak:.

Odchudzasz się Kasiu?Ja się zmobilizowałam bo nie mieszczę się w żadne ciuchy letnie.Postanowiłam ,ze nie kupie nowych bo te co leżą w szafie są ok. Jak tam Fifi i Wikuska?
Mój Miki ostatnimi czasy zaczął uczyć mówić Tomka metodą Twojej córci czyli dzieli wyraz na sylaby. W szoku byłam bo nie przyszło mi do głowy ze potrafi.Proszę nagrać nowy filmik instruktażowy dla moich dzieci:-D

Ha ha ha i jakie efekty tej nauki??
Filip dzisiaj biegał cały dzień na golasa po domu a i tak jakieś krosty dostał na karku,mam nadzieję że to potówki:confused:a jutro szczepienie.....

Najlepiej mu wychodzi,,krokodyl'' bo tak babci na niego mówi i żelazko bo ciągle mu powtarzam,że nie może dotykać:-D.Po starszaku powtarza prawie każde słowo ale musi mieć humor. Zazwyczaj przekręca tak żeby mu dobrze było powiedzieć.

Co do szczepienia to pewnie znowu wymyślasz żeby nie szczepić:-D

Ostatnia edycja:
No dobra nakryłaś mnie wymyślam:-D(ma poważnie chrostki).O to Tomciu zaczyna od trudnych słów gratuluję:tak:teraz to już pójdzie.

reklama
trzeba było zaszczepić w terminie to dawno byś zapomniała co to jest MMR:-D

Czy odbywają się konferencje bo miałam trochę problemów i komp zszedł na dalszy plan?

Wiesz może co u Darii? Mam nadzieje, że domyślasz się o co mi chodzi.

Do góry