reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry Paniom ;-). U nas dzisiaj słońce świeci i zapowiada się ładny dzień. Synek usnął po chwili walki ;-). Wczoraj poszedł spać o 20:30, a wstał po 7.

Łóżeczko też mamy takie z dwoma szczebelkami wyjmowanymi. Nawet ich nie wyjmuję. O zmianie też na razie nie myślę.

reklama
Hejo :-) moja wstala po 5 :szok::-D ale ja wyspana jestem :tak::-D bo mezulo z nia siedzial ,a zonka pospala do 10:zawstydzona/y::-D teraz razem padli :tak: a ja mam "wlone":-p

a moje dziecie poszlo wczoraj spac o 20 i dzisiaj wstalo o 9:-)zyc nie umierac:-D
tylko pogoda beznadziejna - wieje i pada:wściekła/y:a ja musze wyskoczyc do sklepu po cos na obiad:-(

hej

Ja na razie nie planuję zmiany łózeczka bo córcia śpi ładnie i nie próbuje uciekać.

Byłyśmy dzisiaj na zakupach i kupiłam Madzi okularki. Myślałam, że szybko ściągnie ale okazało się , że jej pasują i jeszcze w domu dłuższy czas nosiła :-)

A u was jak tam z okularami?

Agutek napisz proszę gdzie kupiłaś ten odplamiacz Dr. B.. bo nigdzie nie moge go znaleźć.

Wróciliśmy z rowerów. Uf...

Synek dzisiaj zjadł godzinę po obiedzie deserek i prawie całą activię naturalną, a na rowerze jeszcze pół banana :szok:. Oprócz tego była kaszka na śniadanie, a na 2 śniadanie budyń. Nie mam pomysłu na kolację :confused:

reklama
Do góry