reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam wieczorkiem
zaliczyliśmy dzisiaj dwie wizyty rodzinna i przyjacielska
wszystko w biegu
Mały próbuje zasnąć
czekam na burze

reklama
hej!

ale mi się zaległości narobiło przez dwa dni.
Dziś byliśmy w Krynicy. Zosia sama zeszła z Góry Parkowej:szok:
ludzie nas zaczepiali i się dziwili bo to naprawdę górzysty, nierówny teren (ok 1 km):szok::-D

agutek - nie wiem za bardzo o co Ci chodzi z tymi szczebelkami...my mamy 2 wyjmowane, już na stałe je zdemontowaliśmy (to nie do końca nasz wybór tylko konieczność - wypadła górą), Zosia swobodnie sobie wchodzi i wychodzi:tak:w nocy lub nad ranem przychodzi do naszego łóżka i się przytula:happy2:

szkoda mi, że nie ma już tych czasów kiedy po spaniu bawiła się godzinę sama w łóżeczku, ale co zrobić:confused:teraz zaraz do mnie przydreptuje:-D

Dorosłe łóżko kupimy jak będzie miała swój pokój, może za rok, półtorej.

Zosia tv nie ogląda przy jedzeniu (nie chce mi się nosić krzesełka do salonu:-p), nie jest to wg mnie dobry nawyk więc się cieszę, że mi się nie chce:-D
jak my coś oglądamy to zerknie ale bez zainteresowania. Bajki też nie za długo.
tigger - śliczne to łóżeczko:tak:

Mik tez juz zaliczył asfalt i zdrapane czoło. Uciekał se.

Uff Madzik, myślałam ze to już tylko ja śpię w pokoju z Młodym :happy2:
Też gdzieś za rok przenosiny, bo na razie nie ma gdzie. A teraz nie mam ochoty na remonty i przebudowy...

No śliczne to łóżeczko Tigger

Zaczynam robić w głowie listę co to trzeba na wakacje dla Mika kupic i wyszło mi na razie:
1. kalosze
2. słoneczne okulary
to od Was zrzynam ;-)
Jak coś kupicie przydatnego albo fajnego albo tylko ślicznego to chwalcie się :tak::cool2:

ma za swoje szpaner mały:-D
No :tak:. Panie się zachwycały jak Karolek ładnie chodzi, a on podłapał :-D

Uff Madzik, myślałam ze to już tylko ja śpię w pokoju z Młodym :happy2:
Ja śpię nie tylko w pokoju, ale i w łóżku :zawstydzona/y:.

Odkupiłam łóżeczko turystyczne od kolegi i wyobraźcie sobie, że mąż je dzisiaj rozłożył sam w 30 sekund. Piszę, bo narzekałyście, że się źle rozkładają wasze łóżeczka. Moje bardzo łatwo się rozkłada :tak:.

reklama
Do góry