reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej!

właśnie wróciłam z owocnych łowów szmateksowych, wór super ciuszków za 70 zł:-)chyba coś nie tak ze mną bo biorę ciuszki małe i chłopięce w razie gdybyśmy mieli synka:szok::sorry2:

już czytam co słychac u Was...

reklama
hej
Ja dzisiaj wyspana i opita kawą więc od rana biegałam z córcią po mieście i robiłam zakupy. :tak: Nakupiłam owoców żeby zamrozić na zimę bo zawsze tak robię ale ceny to w tym roku zwalają z nóg.
Kiedyś Agutek napisała, że ja to sporo czasu spędzam na dworze i to prawda. "Nosi mnie" nawet jak jest nieciekawa pogoda a Magda dotlenia się ze mną. :tak:

Ewelina też mam ostatnio coraz więcej takich dni, że nic mi się nie chce, chyba właśnie przez tą rutyną i tylko właśnie takie wycieczki mi pomagają.

agutek/roksi - u nas też był taki kryzys:confused:trzeba przetrwać i tyle, najczęściej coś zjadła i się uspokajała, spała wtedy jeszcze z godzinkę:tak:
my na szczęście zmodyfikowaliśmy jedzenie w krzesełku 0 5/6 rano, teraz wypije kaszkę z bidona leżąc obok nas w łóżku:-)

Kolacje zjada syte a i tak zawsze po 6 chce jeść:szok:

ewelina - zostaw z kimś Piotrusia i wyrwij się gdzieś:tak:albo jedzcie razem do knajpki, synuś Cię mile zaskoczy i da wypić kawkę:tak:albo umów się z kumpelą w domu...

blueberry - gratulacje dla męża! dobija do 1 z czterema zerami?;-) myślicie zatem o żłobku?
rozbawił mnie tekst z nudzeniem o staranka:-D

Kolacje zjada syte a i tak zawsze po 6 chce jeść:szok:
A Karol je dopiero o 8 śniadanie.

albo jedzcie razem do knajpki, synuś Cię mile zaskoczy i da wypić kawkę:tak:
U mnie to by nie przeszło - nawet zakupów się nie da zrobić, bo moje dziecko po 3 minutach w sklepie zaczyna wrzeszczeć :szok:.

blueberry - gratulacje dla męża! dobija do 1 z czterema zerami?;-) myślicie zatem o żłobku?
rozbawił mnie tekst z nudzeniem o staranka:-D
Pytasz o pensję roczną, czy jak? :-D:-D:-D

Hm... o żłobku na razie nie myślę - babcia się odobraziła i zapał mi minął ;-). Ale do drugiego malucha na pewno będzie niania :tak:.

Siedzę cicho, nie chcę was denerwować.
A co tam. Pochwalę się. WYSPAŁAM SIĘ!!! W końcu po 16 m-cach!!! Dziecię spało dziś w nocy z tatusiem, obudziło się o 6ej i zaczęło krzyczeć "nie, nie, nie". Chciała do mamy, więc m ją przyniósł do mnie i usnęła. Budzę się, patrzę na zegarek i :szok::szok::szok:, biegnę do drugiego pokoju, żeby się upewnić która godzina. Byłam pewna, że m przestawił zegarek. BYŁA PRAWIE 12.00:szok::szok: Nie mam pojęcia jak to mozliwe, że tyle spałyśmy, że moje dziecię wcześniej sie nie obudziło:szok:

reklama
Do góry