Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Karol je dopiero o 8 śniadanie.Kolacje zjada syte a i tak zawsze po 6 chce jeść![]()
U mnie to by nie przeszło - nawet zakupów się nie da zrobić, bo moje dziecko po 3 minutach w sklepie zaczyna wrzeszczećalbo jedzcie razem do knajpki, synuś Cię mile zaskoczy i da wypić kawkę![]()
Pytasz o pensję roczną, czy jak?blueberry - gratulacje dla męża! dobija do 1 z czterema zerami?;-) myślicie zatem o żłobku?
rozbawił mnie tekst z nudzeniem o staranka![]()
Siedzę cicho, nie chcę was denerwować.
A co tam. Pochwalę się. WYSPAŁAM SIĘ!!! W końcu po 16 m-cach!!! Dziecię spało dziś w nocy z tatusiem, obudziło się o 6ej i zaczęło krzyczeć "nie, nie, nie". Chciała do mamy, więc m ją przyniósł do mnie i usnęła. Budzę się, patrzę na zegarek iSiedzę cicho, nie chcę was denerwować.