reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam się i ja:-)

Nareszcie BB chodzi jak powinno. Wczoraj chyba mieli jakieś problemy. Zastanawiałam się co by było jakby im forum padło na dłużej:szok:

Dziś wstałyśmy o 9ej. Piszecie, że budzicie swoje dzieci jak za długo śpią. Ja tylko raz obudziłam Wiktorię i było tyle płaczu, że teraz nawet nie próbuję.

reklama
Cześć kobitki :-). Melduję się pod wieczór dopiero, bo cały dzień byłam z małym w trasie - najpierw w mieście, a potem się szczepiliśmy. Karolek dzisiaj wlazł do kałuży i usiadł sobie w niej :szok:. Dobrze, że to było pod blokiem, a nie gdzieś daleko. Kupiłam mu w Tesco kilka łaszków, np 2-pak t-shirtów za 8 zł, koszulkę z długim rękawem za 8,40 i komplet - koszulkę ze spodenkami w cenie "regularnej" 22 zł. Szukam sandałków elefanten takich bardziej zabudowanych i nigdzie ich już nie ma. Jeszcze mi 2 Deichmanny zostały do sprawdzenia.

Kupiłam buciki. Takie:

00_1402191_P_pp.jpg

Witam wieczorkiem :)

Blue, fajne butki, a jaki rozmiar kupiłaś w końcu?
Ja muszę Młodemu jakieś nowe kapciuchy kupić i kalosze, chyba jutro to zrobię

Ciśnienie dzisiaj podobno kiepskie, też zmęczona i niedospana jestem.
Mik dzisiaj wcinał i jeżyny i maliny, które zwykle mu nie bardzo pasowały i jeszcze porzeczki, szok.
Czytałam na forum Możesz pomóc i mam dzisiaj traumę, chodzę za Mikiem i pilnuję, z oka nie spuszczam, teraz śpi słonko.
Macie tak, że sprawdzacie jak Wasz Maluch śpi sobie spokojnie, czy wszystko w porządku, czy oddycha? Odruch u mnie się taki zrobił, że jak się obudzę w nocy to obserwuję, uspokajam się bo jest ok i mogę dalej spać.
Strachy dzisiaj mnie naszły jakieś paskudne...

Ostatnia edycja:
a ja dzisiaj miałam gości:tak: najpierw przyjaciółka z malusim synkiem, później sąsiadka z 2 latkom:tak: a jeszcze zakupy, piaskownica a teraz skończyłam czytać od dechy do dechy sierpniowy Twój Styl:tak:
spadam spać dobranoc:-)

ps. blueberry fajne butki:tak:

reklama
Witam!

roksi - tam jest coś do czytania? myślałam, że tylko reklamy i zdjęcia;-)

blueberry a ile dałaś za te butki? bardzo mi się podobają:-)

agutek książka ma tą zaletę, że możesz sobie tworzyć własne wyobrażenia a na ekranie widzisz to, co "czuł" reżyser, także lepiej poprzestać na czytaniu;-)

elahar/ewelina ja co prawda mam wakacje a nie urlop wych. ale mogę Wam napisać jak nie daję się rutynie: np. dziś: przed południem wizyta u koleżanki z synkiem w wieku Zosi, po południu goście w domku - przyjaciółka z córeczką, wieczorem pilates:cool2:aż sama sie dziwię, że mi się jeszcze chciało.
Przyjmujemy gości, spotykam sie z kol. na mieście, u nich w domu, nad wodą , na basenie. Jedziemy z Zosią na sklepy, do babci. Czytam w wolnych chwilach, chodzę na ćwiczenia. Nie ma w tym wszystkim czasu by porządnie zająć się domem:zawstydzona/y:
gotowanie zredukowałam do 4 razy w tygodniu bo są ciekawsze zajęcia:-D

ja czytam sporo książek, o różnej tematyce, robię to kiedy Zosia śpi, albo kiedy się bawi obok, na przyjemności zawsze czas wygospodarujemy:tak::-)

Do góry