reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

moja dzisiaj w nocy też urządziła koncert...po 1-ej...nie szło jej uspokoić,w końcu mąż ją chciał przetrzymać więc zamknął pokój i czekał aż się uspokoi...tylko zapomniał, że szczebelki wyjęte więc stała pod drzwiami...potem nie chciała już do niego na ręce tylko do mnie.

Okazało się, że chciała mleka, wypiła i zasnęła u nas. Potem przeniosłam ją do łóżeczka i spała do rana.

Ja się za to dziwnie czuję, znowu to ciśnienie :angry: Cała lewa strona głowy mnie boli, głównie szczęka :baffled:

reklama
ja juz po sprzataniu, tzn. zostaly mi jeszcze parkiety do umycia...obiadek sie juz robi, zjemy i na spacerek, bo sloneczko wyszlo :tak:

Hello :-). Byliśmy już na zakupach, teraz synek śpi, a my oglądamy ten serial Dr House.

To zupełnie nie mój rejon :no:. Ale z tego wynika, że są jeszcze miejsca gdzieniegdzie.

my miejscówke jakos w marcu załatwialismy
i to jeszcze teściowa była i udało sie mąz musiał tylko podpsiac w kwietniu
jak nasze chłopy ten sam rocznik i miesiac to na plac zabaw bedzie trza isc razem chyba :))))))

reklama
Do góry