reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam!

Jestem nadal chora:-(z tym, że już bez taryfy ulgowej. Zaraz Zosia idzie spać to odpocznę, ale od 13 do wieczora jakoś jej czas musze zorganizować. Pewnie pojedziemy do koleżanki, która też ma małe dziecko.

agutek - jaka ty jesteś, no! oczywiście, że idzie sie do lekarza:tak:może nie od razu do neurologa, ale bierzesz skierowanie do lekarza rehabilitacji medycznej, ten Cię bada, przepisuje Ci zabiegi: masaże, naświetlania i tp. i jesteś jak MŁODY BÓG:tak::-)

reklama
madzikm bidulo kuruj się:tak: zdrówka:-)
u nas już po gościach mała nieprzytomna właśnie idzie spać:tak: a ja dokończe malowanie balkonu:tak:

Madzikm zdrówka życzę.

agutek - jaka ty jesteś, no! oczywiście, że idzie sie do lekarza:tak:może nie od razu do neurologa, ale bierzesz skierowanie do lekarza rehabilitacji medycznej, ten Cię bada, przepisuje Ci zabiegi: masaże, naświetlania i tp. i jesteś jak MŁODY BÓG:tak::-)

Co do bóli kregosłupa to ja też mam niestety. Chodziłam na masaże, prądy, pole magnetyczne i pomagają ale tylko na jakiś czas. Jak zaczynasz dźwigać to znowu wracają.
Ale raz na jakiś czas warto chodzić żeby się nie pogłębiały te skoliozy i lordozy.
No i mi zalecił lekarz ćwiczenia wzmacniające kręgosłup.
Także tobie Agutek też radzę się wybrać do lekarza.

Dziewczyny, mam taką dziwną sytuację:

W czerwcu kobieta kupiła u mnie kilka rzeczy i zapłaciła na konto, ale nie miałam z nią żadnego kontaktu. Wysłałam jej maila, czy wysłać paczkę inpostem (wtedy był strajk poczty), nie odpisała, więc wysłałam inpostem. Parę dni temu paczka do mnie wróciła - klientka nie odebrała awiza. Wysłałam maila - nic, dzwonię - nie odbiera, nagrałam się - nic. Co byście zrobiły na moim miejscu? Myślę, czy nie zwrócić kasy na to konto, z którego przyszła, ale z drugiej strony to dla mnie kłopot, bo musiałabym od nowa wystawiać aukcje, płacić prowizję...

no to pa, jedziemy na wieś:tak:

Bawcie się dobrze :-)

madzikm jak zdrówko?
malaga jak sytuacja na froncie? lepiej? mam nadzieję, że tak :tak:
roksi balkon wymalowany? ty męża zagoń do takich robótek ;-) chociaż powiem, że u nas malowanie sypialni to też głównie moja robota była, chyba babki mają większy dryg do tego:confused: szok normalnie:szok::-D
elahar soczewica? :szok: :-) Ale masz oryginalne pomysły na jedzonko :tak: Ja to w moim całym życiu soczewicę chyba jadłam raz. W barze wegetariańskim zamówiłam gołąbki z soczewicy...no cóż...bleeeeee :baffled::-D:cool2:A u nas sinlac i kaszka poszła w zapomnienie, ale będę musiała za jakiś czas może znowu spróbować? Mała zaprotestowała już jakiś czas temu więc na kolację teraz tylko jedzonko w kombinacji mleko + kanapka/roladki z wędliny i sera/kiełbaska.
pooka jak tam po całodziennym zebraniu? żyjesz jeszcze? ;-)
kasia580 kobieto gdzie jesteś i czemu tak rzadko?:-p
ewa jak dziś apetyt Wiktorii?

Coś nam miloku totalnie się zagubiła w angielskich zaułkach. Pamiętacie kiedy do nas zajrzała ostatnio?

My dziś uciekamy na urodzinkową imprezkę.
Babcia zaraz przyjedzie, ja już wypachniona, wskoczę w ciuszki i lecimy na zabawę.
Miłego wieczora baby :cool2:

reklama
roksi balkon wymalowany? ty męża zagoń do takich robótek ;-) chociaż powiem, że u nas malowanie sypialni to też głównie moja robota była, chyba babki mają większy dryg do tego:confused: szok normalnie:szok::-D
My dziś uciekamy na urodzinkową imprezkę.
Babcia zaraz przyjedzie, ja już wypachniona, wskoczę w ciuszki i lecimy na zabawę.
Miłego wieczora baby :cool2:
Agutku chyba miej bałaganią przy takiej robocie:-D
miłego imprezowania:tak:

Ewelina zazdroszczę Wam wsi:-) fajnie sobie tak pojechać i odpocząć od miasta:tak:
blueberry na allegro jest centrum sporów napisz do nich:tak:

Do góry