reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Madzikm, tez slyszalam o tych panelach na ogrzewanie ,ze sie nie nadaja!ale juz nawet dzisiaj jak bylismy w Ikeii to zajechalismy do Obi i juz sobie upatrzylam panele z ta v-fuga!cudne!

kupilismy lozeczko malej!zdjecia pokaze moze jutro bo jeszcze nie zlozone jest!no i uwaga:pierwsze zasypianie bez smoka dzisiaj nastapilo!najpierw sie wyglupiala, potem gadala cos do siebie jak opowiadalam jej bajke(mamy taka ulubiona o krasnoludku co ma rozne przygody-wymyslanka oczywiscie)potem zaczela mialczec, potem plakac udawanym placzem zalosci ale bez lez!a potem wsadzila sobie koniec paluszka do buzi i tak fajnie sie przytulila do mnie i powoli zaczely sie oczka zamykaci paluszek uciekl i zasnela!nawet nie trwalo to dlugo,jakies pol godzinki!w sumie tyle ile zawsze!zobaczymy jak bedzie w nocy!przez sen moge wymieknac i dac jej smoka, albo zaniose go do innego pokoju!

ale fajne meble kuchenne w ikeii widzielismy!tylko drogie jak skunks!
moze ktoras z Was chcialaby kupic od nas mieszkanie?bo cos nie moze nam sie trafic kupiec!a czas powoli nas goni!:angry:co? :sorry2:

reklama
aha,

Malaga, twarda jestes!!!
Agnes, witaj!
Agutek, bidulka Tolunia z tymi jajami!
Madzikm, ja juz slyszalam rozne wersje z ta podloga!i sama nie wiem!niby kafle lepiej to cieplo przewodza!ale nie ma to jak panele!ja mam wrazenie,ze poprostu jest z nimi przytulniej w salonie, no bo tak kafle w calej chalupie klasc to glupio!
ach...
Roksi, jak loze?wygodne?moja chodzila kolo swojego i chyba jej sie spodobalo bo caly czas lapala za te kulki wystajace!zobaczymy jak bedzie spala!?

:-D :-D

Hej ;-)

debiutantko no właśnie, naleśnika zje, ciasteczka te dziecięce i tam też jest jajo i nic się nie dzieje. Jakiś czas temu dostawała po kawałkach ugotowane jajo, ale nie jakoś dużo i pojawiła się wtedy tylko jedna plamka i szybko znikła, a jak je w formie jajecznicy to wystarczy dosłownie okruszynka i już wysypana.

witam

U nas ciąg dalszy walki z zasypianiem. A wczoraj dodatkowo pierwszy raz wyjęła szczebelki i przytuptała do nas do pokoju. Jedliśmy akurat frytki więc się przyłączyła :baffled: W końcu musieliśmy zamocować tak szczebelki żeby ich nie wyciągnęła :-(

Zapowiedzieli u nas upały na cały tydzień. Dobrze, że mamy spory park koło domu to będzie gdzie się schować :tak:

Witam:tak:
u nas nocka ok:-) młoda pospała do 7:30:tak:
kurcze rzeczywiście z tym jajem dziwna sprawa:baffled: Agutku a byłaś u alergologa:confused:
mówiłam że jak my odwołaliśmy wyjazd nad pl morze to pogoda będzie super:-D
widziałam wczoraj na tvn że prawie do połowy sierpnia ma być gorąco:-)

Witam. Wróciliśmy z urlopu nr1 byliśmy 5 dni na wsi i Ignaś to na krowie nawet siedział i na koniu:)
Napisze więcej jak nadrobie zaległości w czytaniu;)

Dzien dobry w poniedziałek :-)

Nadrobiłam zaleglości trzydniowe forumowe uffff
Muszę coś z tym kompem w domu zrobić bo mnie szlag trafi, a że znam sie na tym jak cholera to chyba sobie zainstaluję system na nowo, bo innego pomysłu nie mam

Witam Agnes :)

reklama
roksi termin do alergologa mamy na wrzesień ale nasz pediatra na razie nie chce nam dać skierowania :angry:

Skierowanie powinien dać na prośbę rodziców.

Mi z kolei nie chcą wydać wyników testów alergologicznych które robiliśmy ponad 2 tygodnie temu. Mam czekać na wizyte do 21 października bo podobno musi być zgoda lekarza prowadzącego. A ta jest na urlopie. Paranoja.

Do góry