reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam sie i ja, jeszcze parę godzin i będę miała nareszcie wolny weekend, planujemy wyprawę nad jeziorko na weekend ale zobaczymy co z tego wyjdzie, bo ostatnio jak cos zaplanuje to i tak mi sie wszystko plącze i nic z tego nie wychodzi

reklama
Bry :-)
My już po spacerku.
Pocieszyłam się czytając o spaniu dzieciaczków. Szymek dzisiaj wstał o 23 i nie spał do 3.45 :shocked2::confused: Zjadł, przewalał się po łóżeczku i znowu zjadł i znowu kwękał :baffled:, nie wiem o co mu chodziło, wcześniej zęby mu nasmarowaliśmy bo chyba znowu coś mu rośnie (ale nie mam pojęcia co)
Urlopowiczom życzę udanego odpoczynku :tak:
Co do przetworów. Szymek uwielbia kiszone ogórki (robię z czuszką). Jak widzi to szału dostaje żeby mu dać.
Owoce i warzywa je wszystkie a najfajniejsza jest zielona fasolka szparagowa.
Miłego dnia! Trochę śpiąca jestem, ciekawe czemu? :sorry2: a moje dziecko znowu nie może zasnąć - gada, piszczy, śpiewa, kopie nogami w ścianę :confused:

Fredzik, ale ile mniej więcej dodajesz tych czuszek? Jedną na słoik, czy pół, czy 2 plasterki?

:-D wiedziałam, że padnie to trudne pytanie :confused:, odp. na oko...
hmmm, powiedzmy, że plasterek max 0,5 cm na słoik 1,5l i nie za dużo ziarenek bo one diabelsko ostre są.

Ja odrobinę czuszki do wszystkiego (prawie) co gotuję dodaję.

reklama
ale u nas upał:szok: nie mam siły na nic:zawstydzona/y: młoda pospała 3 godziny:szok: wypluskała się na balkonie i za godzinkę jedziemy do babci:tak:

Wszystkim urlopowiczkom dużo słońca życzę:tak::-)

Do góry