reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam się z pola bitwy :-p:-p:-p mój Mały "Kwa kwa papa" Wstał dziś o 5:35 dokładnie tak samo jak siostrzyczka :-D
Teraz zabieram się do lekarza a tatuś zostanie z bobasami.

reklama
Witam:tak:
moja córka mnie wykończy:wściekła/y: trzeci dzień wstaje o 5:szok::szok::szok:
zasnęła o 7 w krzesełku i teraz wstała:tak: poszła do kuchni dopadła mleko do kawy i rozlała na podłogę i siebie:baffled:

hej
my ostatnio śpimy prawie do 10 ale Madzia zasypia też około 21.
Jedziemy dzisiaj znowu w plener :tak: trzeba korzystać z dobrej pogody
Miłego dnia dla wszystkich

witam
a u nas pada i zimno:-( niestety nie za bardzo mogę pisać cokolwiek, bo Ignaś okupuje moje kolana, jakiś marudny jest dzisiaj, pospał do 7.30, obejrzał domisie i to były moje jedyne spokojne 15 min:baffled: a ja obiecałam koleżance torebkę na szydełku:confused: i ledwo co zaczęłam, może w piątek jak m będzie to coś podłubie:-)
no i teraz "esi mama" i to by był ona tyle:-) miłego dzionka

Ja już po doktorku, sama nie wiem teraz po co poszłam, nie dość że miałam być na 8:00 pod gabinetem to weszłam dopiero o 9:30 (przyjął jeszcze 2 osoby które przyszły za mną:wściekła/y::wściekła/y: a tu Mała na mleczko czekała) to w dodatku nie powiedział mi nic poza tym co już wiem. Ale nic. Teraz idziemy na spacerek z bobasami. Pozdrawiam bardzo serdecznie!!!!

hejka ;-)

melduję się, że żyję :-p

pogoda nam się dziś psuje, chmurzyska ciemne, a ja mam jazdę wieczorkiem :baffled: już jeździłam przy takiej pogodzie i wolałabym na razie tego nie powtarzać :-p

pozdrawiam :happy:

u nas też paskudnie:baffled: ale nie pada:-) pójdziemy na spacer jak tata wróci z pracy:tak:
mojej córci zaczęły się kręcić włosy z tyłku:szok::szok: blondynka i kręcone włosy:szok: totalne przeciwieństwo nas:szok:

hej
U nas pogoda dalej ładna i bardzo się cieszę bo nie musimy siedzieć w domu.

mojej córci zaczęły się kręcić włosy z tyłku:szok::szok: blondynka i kręcone włosy:szok: totalne przeciwieństwo nas:szok:

U nas to samo. Blondynka z niebieskimi oczami i kręcącymi się włoskami z tyłu i też zupełne przeciwieństwo nas. :szok:

reklama
moja dzisiaj zjadła serek i deserek:tak: poszłyśmy do pokoju ja zajęłam się czymś a mała nagle zniknęła:szok: wchodzę do kuchni a córcia siedzi przy stole i wybiera paluszkiem resztki:szok::-D oczywiście pudełka wywlekła z kosza na śmieci:szok:

Do góry