A
Agutek
Gość
Muszę coś kupić bo inaczej to chyba w samych majtkach i staniku laktacyjnym wystąpie))
Oryginalnie

Wszyscy patrzyliby się na ciebie zamiast na pannę młodą. Byłabyś dla niej ostrą konkurencją

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę coś kupić bo inaczej to chyba w samych majtkach i staniku laktacyjnym wystąpie))
Witam porannie)
DZiewczyny, trochę się zaczynam martwić młodym. Tym razem , że za długo śpi w nocy. Jest tylko na cycku. Ostatnie karmienie ok 21.00. Budzi się na następne ok 4.30 a dzisiaj to już rekord- sama go wybudziłam o 5.40 bo się zaczęłam martwić , że przegina już z tym spaniem. Boję się , że jak nie będzie karmień nocnych to mi Wojtek zacznie chudnąć(
A w ogóle od której do której liczą się karmienia nocne? 4 nad ranem to jest jeszcze nocne czy już dzienne??
pozdrawiam
Dostałam smsa od Bogdy.
Jest z Hanią w szpitalu bo Malutka ma zakażenie dróg moczowych. Kłuli ją 4 razy w główkę i bardzo płakała a Bogda z nią (nie dziwię się jej ....).Do wtorku ma dostawać antybiotyk...
Bidulki![]()