reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej,hej :-)
Jula spi,obiadek gotowy-dzisiaj rybki smazone i w calym domu smierdzi:tak:czekam na m i jemy.
Zdrowka kobitki;-)a ja dzisiaj ide na piwko z kolezankami wieczorem:tak:wiec usprawiedliwiam sie z gory ,ze moze mnie nie byc na nocnej zmianie :tak::-D

wpadłam na nocną zmianę a tu puchy :szok:
madzik, jak smakowała zupa?
roksi, jak Natka?
ja wczoraj miałam prawie 40 st gorączki jak się kładłam spać, trzęsłam się jak galareta, dziś na eferalganie jestem i już lepiej
dookoła wszyscy chorują :-(

Fredzik - zdrowka :tak:

dzisiaj nocna zmiana ma dzien wolny ;-):-D mnie tez raczej nie bedzie mamcia z Pl wraca juz jest w drodze :-)

dzien dobry
jestem w szoku, co chwile ktos chory, wszedzie dookola slysze o chorobach i az uwierzyc nie moge, ze my w tym roku nie chorujemy :szok:
no ale odpukac, jeszcze caly luty i moze marzec beda takie chorobliwe, wiec wszystko moze sie zdarzyc, tym bardziej ze na zajeciach kontakt z dziecmi, itp.
ale w porownaniu do zeszlego roku, gdzie srednio co miesiac choroba w tym roku to normalnie raj - raz miala 2,5 dnia goraczke...az sie sama nadziwic nie moge :no:

milej soboty :-)
my czekamy na tatusia ze sniadankiem, a potem mykamy na zajecia, dzis odwiedzamy tez znajomych, mala bedzie mogla ze starszymi kolegami sie pobawic :-) mam nadzieje, ze pogoda dopisze to na dworze pobiegaja, bo znajomi maja domek :-)

Witam:tak:
Agutku u nas też dookoła wszystkie dzieci chore:szok: a znam trójkę która właśnie przechodzi lub przechodziła niedawno rota:szok:
u nas było zapalenie oskrzeli, trzydniówka i teraz rota z czego był tylko jeden antybiotyk:tak: wiec chyba nie jest tak źle:tak:

u nas tez ma być ładny dzień szkoda mi mojej córci bo by pobiegała po dworze:baffled:

dziś już nie podaje leku ale młoda słaba:baffled: ale już nie taka śpiąca i bez życia:tak: z wagi straciła 2 kg:-( myślę że jak zacznie jeść to odrobi:tak: dziś już wcinamy pieczywko:tak:

reklama
Do góry