Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sandi ja wczoraj wróciłam z botkami a w ogóle nie miałam zamiaru kupować butów;-) ja to mam defekt mózgu i nic mi się nie podobaa ja dzisiaj bylam na zakupkach i wrocilam zadowolona :-)kupilam sobie botki :-)i jeszcze kilka pierdulekwiec humorek dopisuje :-)
heheJMM Twoja Laura całuje dzieci z monitora a Mateusz często chce jakieś przedmioty ze zdjecia czy obrazka a my mu tłumaczymy, że nie da się tego wziać.
jakbym o sobie czytalaSandi ja wczoraj wróciłam z botkami a w ogóle nie miałam zamiaru kupować butów;-) ja to mam defekt mózgu i nic mi się nie podobaja idę z myślą o zakupach to zazwyczaj wracam wkurzona bo nic nie kupie
a jak idę tak spacerkiem to zawsze coś przywlekę;-) tą są uroki mieszkania w samym centrum miasta
;-)