reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ewelina nieszkodzi ze ci umknelo ;-)
ja tak jakos ostatnio na zakupach kupilam sukienke mini taką a'la ogrodniczki, zawsze cos takiego mi sie podobalo i od jakiegos czasu szukalam. i jak kiedys wyszlismy na spacer ze znajomymi i zalozylam ta sukienke (bo stweierdzilam ze pogoda ladna, Ł pcha wozek to ja moge isc i sie nie przejmowac ze trzeba sie bedzie schylac) to kolega jak mnie zobaczyl (znamy sie dlugo a ja wiecznie w dzinsach itp) to oczy w 5 pln zrobil i powiedzial ze ja sie mam isc przebrac bo on sie bedzie gapil na te moje dlugie nogi i sie boi że od Ł w łeb dostanie... z pół godziny przeżywał tą moją sukienke i te moje gołe nogi.... a Ł tylko coraz bliżej mnie szedł i jak nigdy za rączke łapał, przytulał... heheheheeh.... zazdrośc go wzieła :D

reklama
dzieki dziewczynki za opinie :tak::-) moze sobie je kupie tylko zastanawiam sie wlasnie ,ze jak sie zdecyduje to na jaki kolorek? hmmm:confused: moze tez cos poradzicie ? please :-)

odnosnie "wygodnosci" w ubieraniu sie ,to wpadly mi w oko te wlasnie:-D z tego wzgledu bo maja dosc niski ten obcasek (3cm) podobalo mi sie jeszcze kilka parek ,ale obcaski byly po 8-9-10 cm wiec dlatego zrezygnowalam bo tez nie wyobrazam sobie w takich latac za Mala na przyklad;-)

Witam:-)

Buziak dla Ciężarówek, bądźcie dzielne, odpoczywajcie i nie dajcie się bólom:-):-):-)

w temacie spania...do dziś odsypiam robienie paznokci:zawstydzona/y::-p chodzę spać po 21:shocked2:, ale w ciągu dnia jestem cały czas w biegu, dziś od 8 do 17:dry:

roksimi się znów zdaje, że ciśniesz na Natalę a ona nie gotowa:sorry2:
mam tak samo:zawstydzona/y:
Z leje wszędzie, 5 % trafień tam gdzie trzeba:confused:

ewelaja się podddddaaaję z tym spaniem Pietrka:confused:
współczuję...
a może psycholog dziedzięcy by coś powiedział mądrego?

aguteksuper pomysł z albumem:tak::tak::tak:
chciałabym taki dostać;-)

My wywołujemy zdjęcia. Z ma już 3 albumy. Każde zdjęcie opatrzone jest datą i komentarzem. Mamusia zdolna:-p więc układam całe historie:-p

często sama to czytam i sę wzruszam a inni wprost płaczą;-)

Sandi ja bym takie założyła ale przed ślubem i pewnie czarne;-) po slubie poprzestawiało mi się i bym takich nie wyszła:-D ale się gusty zmieniają na starość:-D:-D

madzikm staram się nie naciskać:no: ale moja ciągle się rozbiera i lata z gołym dupskiem:baffled: trafień 0%:angry::angry:

moja spała popołudniu 3 godziny:szok:

Sandi ja bym takie założyła ale przed ślubem i pewnie czarne;-) po slubie poprzestawiało mi się i bym takich nie wyszła:-D ale się gusty zmieniają na starość:-D:-D

madzikm staram się nie naciskać:no: ale moja ciągle się rozbiera i lata z gołym dupskiem:baffled: trafień 0%:angry::angry:

moja spała popołudniu 3 godziny:szok:

stara zagadała:-p

dla mnie za odważne kozaczki;-)

Nocna zmiana przyszła :-D

Ewelina moja budzi się z płaczem, głaskam ją, tulę, czasem daje się napić wody, usypia na chwilę, po czym znów jest powtórka, najczęściej rezygnuje wtedy i biorę ją do nas.
Niestety wtedy tez płacze, ale przynajmniej wstawać nie muszę i tulę ją nucąć ciiciiiaaaaaccciii

Kuxa ja nie wyobrażam się w mini, ale taka do kolan długość to może być.
Trochę zazdrości nie zaszkodzi, :-D

Agutek to ja tak samo, najwazniejsza wygoda, więc płaski obcas i do spodni i do spódnicy, i nie wyobrażam sobie innych butów,jak tylko ze skórki, i musi być miękka, bo mi się nogi rozszerzyły po ciąży.

Madzik piszesz o psychologu dziecięcym, coś w tymjest, bo mi doktor powiedział, że te pobudki są przez horrory, które dziecko przezywa w śm=nie, przez oglądanie bajek i ogólnie telewizji.
Może nasze dzieci są wrażliwsze od waszych, sama nie wiem.

ja sie melduje na nocnej zmianie :tak:ale i zegnam ,cos mnie krzyz boli :baffled: pewnie dostane @ ,a jutro do pracy :baffled: masakra...

roksi hehe, Matuzalem się odezwał:)))

Ja to tylko płaski obcas albo taki minimalny. Zawsze tak miałam. W pracy miałam kilka par na wysokich obcasach i przychodziłam na płaskich a w robocie wymieniałam na takie " bardziej eleganckie". Ale na codzień to tylko płaskie.

Ewelina współczuję. Nas czeka coś tak czuję podobna sytuacja z Michałem. Budził się co chwilę w nocy to w końcu poddalam się i dostal smoka. Jest o tyle lepiej , że nie ryczy przez godzinę tylko chwilę mękoli po podaniu smoka. Częstotliwość wybudzeń się nie zmieniła. POwoli zamieniam się w zombi.
agutek : Tola była smoczkowa nie? Jak się stosuje tą metodę 3-5-7 ze smoczkiem? Nie dawać jak się dziecko wybudza czy dawać? matko jedyna...

Wojtek nieznośny. Ataki histerii co najmniej raz na dzień. CZasem tracę cierpliwość.Więcej następną razą bo Michał zaczyna płakać.

reklama
cześć :-)

kaskada nie była tylko nadal jest :-D :baffled: my jak stosowaliśmy w 9 miesiącu bodajże tę metodę to dostawała smoczka :tak:

Do góry