reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam
łooo matko moja córcia wstała o 6 a poszła spać po 22:szok: a mnie dopadła bezsenność ciążowa więc jak się przebudzę to już mi się nie chce spać:no: wieczorem mam problemy z zaśnięciem:baffled:

Będziecie zadowolone z trampek Coccodrillo :tak:To są ulubione buty mojej córci. Praktycznie tylko w nich chodzi :-) Muszę kupić jeszcze jedne takie niskie, jak najbardziej odbudowane, bo te co ma to takie za kostkę wysokie. Ciekawe czy wszędzie są obniżki, bo w tym roku ceny mają bardzo wysokie :sorry2:

My wczoraj cały dzień w domu przesiedziałyśmy, bo pogoda bardzo brzydka była, ale dzisiaj chyba będzie ładniej :-)

Miłej niedzieli :-)

byłam wczoraj w cocodrillo ale z numerów 25 są nieciekawe modele:no: a te mniejsze są super:tak: nie wiem czy mojej trampek nie kupie w ccc też są fajne

My mamy poobiednią siestę, ale T. jeszcze nie jadła bo od 12 śpi.
Dzisiaj z mężem robiliśmy gołąbki, ale za mną już chodziły, mniam :-p Jeszcze na 3 obiady do zamrażarki powędruje :-D Przed południem byliśmy na spacerku i w galerii skusiliśmy się na lody, tzn. mąż i młoda a ja wzięłam deser, matko nie dałam rady zjeść :szok: Oddałam połowę mężowi :-D T. dwa razy sikała do kibelka w galerii, niestety nie wołała, ale sama ją wysadziłam. A że robiłam to w taki sposób pierwszy raz to źle chwyciłam jej sukienkę i wyszłyśmy z toalety z mokrą plamą sików na sukience :sorry2::-D Idę chyba młodą obudzić, bo obiad stygnie i na spacer jeszcze chcę iść.

reklama
Do góry