M
miloku
Gość
glowa mnei boli , brzuch mnie boli .. wogule jestem do d...
ale widze ,ze nei tylko ja , pocieszajace ;-)
ale widze ,ze nei tylko ja , pocieszajace ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
i mąż musiał się cofnąć z pokoju, podać mi mleko i ja jej dawałam i był już ok 
ale u nas podobnie jak coś ma zrobić tata a zrobię ja to afera na sto fajerek 
bo Sz. omija z daleka i znowu oszukuje jak pytam czy jest kupa to słyszę " nieeee nie ma kupy i siusiu też, nie ma"
no cudne to ale dlaczego taki nagły odwrót? Nie wiem może na wczasach go coś przeraziło w łazience bo już tam się na nie zaczęło. No przecież nie da rady z własną łazienką na wczasy jeździć 

a ja dzisiaj miałam fatalny dzien...
pogoda do d...
madzikm widzę ciebie oczami wyobraźni![]()

;-)
tak jak fredzik od 3 do 5 machów i gleba

ja zażywam nospę raz na dwa miesiące
i tyle, ale to dlatego, że kiedyś miałam ogromny problem z lekami.
odganiam

fajnie jest
ale tak jeden dzień tylko;-)ja teżwiesz jaką miałam ksywę?.... ciotka dynamit :-)
ale moi rodzice twierdzą że mimo wszytko byłam wolniejsza bo siedziałam czasem a moje to małe szalone nawet przy jedzeniu na tyłku nie umie usiedzieć
dobre