reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
u nas dzisiaj nad ranem był płacz, bo tata przyniósł mleko a to mama miała przynieść :dry: i mąż musiał się cofnąć z pokoju, podać mi mleko i ja jej dawałam i był już ok :baffled:

Agutek, blue, no taka gafa :-D ale u nas podobnie jak coś ma zrobić tata a zrobię ja to afera na sto fajerek :sorry:
Ewela, buziak dla Piotrusia, bidulek z tymi rączkami :-(
miloku, ja wczoraj walczyłam z bólem głowy, dawno nie brałam już dwóch tabletek na raz i to czerwonych ale jak ma być jak raz słońce raz ulewa że świata nei widać i tak od tygodnia, dziś wcale nie lepiej:-(
soppana, piękny tekst, mój dopiero zaczyna gadać do nas zdaniami więc co chwila jestem w szoku

roksi, JMM, u nas nocnik i sedes zaczęły chyba kąsać :eek: bo Sz. omija z daleka i znowu oszukuje jak pytam czy jest kupa to słyszę " nieeee nie ma kupy i siusiu też, nie ma":-D no cudne to ale dlaczego taki nagły odwrót? Nie wiem może na wczasach go coś przeraziło w łazience bo już tam się na nie zaczęło. No przecież nie da rady z własną łazienką na wczasy jeździć :sorry::crazy:

He he M sie śmiał z tego tekstu młodego,że jakaś dopłatka by sie przydała a tu przed chwilą tel z pracy,ze byl jakis konkurs sprzedażowy i wygrałam sto zł w bonach. No i jest dopłatka

a ja dzisiaj miałam fatalny dzien...
pogoda do d...

madzikm widzę ciebie oczami wyobraźni :-p

bestia:-p:crazy:;-)

moje hula hop raczej jest orągłe więc wina leży po mojej stronie:confused2: tak jak fredzik od 3 do 5 machów i gleba:rofl2:
ale mam też przyjaciółkę skakankę i codziennie o 10 więcej podskoków, jestem przy 60;-)
wszystko pięknie tylko z ciasteczek nie umiem zrezygnwać więc efekty marne:-p

Dziewczyny ostrożnie z tymi tabletkami:sorry: ja zażywam nospę raz na dwa miesiące:sorry: i tyle, ale to dlatego, że kiedyś miałam ogromny problem z lekami.

ewelinapaskudztwo się Piotrusiowi przyplątało:baffled: odganiam:tak:

aiwylswitam po przerwie:-)

fredzikto już wiemy po kim Szymek szybkonogi jest:-D

Odwołałam dziś zajęcia i zrobiłam sobie wolne:-) Pospałyśmy do 9, jak przykładna matka wzięłam do południa na spacer, ugotowałam zupę i posprzątałam w domu:tak: fajnie jest:tak: ale tak jeden dzień tylko;-)

jutro jestem na studiach więc dziś podziałam sobie na zwolnionych obrotach;-)

reklama
Aiwyls kółko tej pani jest poprostu duzo wieksze. Im wieksza srednica tym latwiej sie kreci bo mniej sily potrzebujesz zeby wprawic je w ruch i uzyskac ten "moment zamachowy" :-)

Agutku u mnie tak bylo pare miesiecy temu ze tylko ja moglam przyjsc w nocy i mleko dac jak przyszedl tata to byla awantura na maxa i sie rozbudzał, teraz juz mu naszczescie wszystko jedno która ręka karmi, byle by jeśc dali :-)

a ja wlasnie jestem przeszczesliwa bo chyba nadchodzi kres moich klopotow wychowawczych , przynajmniej ze starszym
okazalo sie ze jednak jest ADHD i mialam z nim zapisac sie prywatnie do jakiegos centrum behawioralno terapeutycznego na konsultacje diagnozy badania itp. ale psycholog (w bloku na dole mam taki mini osrodek psychologiczno-pedagogiczny kuba tam chodzi na "trening interpersonalny") powiedziala ze nie musze tracic czasu i kupy kasy bo to prywatnie, bo ona sie wlasnie tym zajmuje wiec mi te wszystkie testy zrobi i wystawi orzeczenie dla szkoły i wkoncu nie bedzie Kuba besztany za swoje zachowanie i nie bedzie musiał pisac 20x "nie bede przeszkadzał na lekcji".... a od wrzesnia ide na warsztaty dla rodzicow o wychowaniu malych i duzych i wogole :) jestem mega happy, moze i mi ta depresja zelżeje jak sobie z nimi zaczne radzic.
Moja mama oczywiscie juz tragizuje i traktuje Kube niemal jak kaleke.... ehh... roznica 2 pokolen robi swoje

Do góry