S
szalona mama
Gość
madzik, my też na rowerkach dzisiaj byliśmy i coś ok 7 km zrobiliśmy ale wiało koszmarnie
ale uwielbiam jeździć :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ale uwielbiam jeździć :-)help boli mnie głowa![]()

ale się pocieszałam, że więcej spalę

ja też nie toleruję czynników zakłócających koncentrację;-)i wiele osób tak ma
wydaje mi się że przez tą pogodę mam takie bóle
ja lubię ciepło, słońce i wtedy czuje się ekstra a jak jest taka pogoda ni w oko ni w ząb to jestem w kiepskiej formie szczególnie w okresie ciąży
ewentualnie cichutko muzyczka gra;-)

tak mnie coś wzięło na leżenie
a Młody tymczasem z tatusiem się bawił:-)
ciekawe kiedy to się skończy a u nas w przychodni ciężko dostać jakieś skierowanie np na wymaz z nosa
a jak prywatnie to znów trzeba za wszystko bulić
chyba muszę jednak się wybrać do laryngologa, bo to już za długo się ciągnie

blu jakiś duży się zrobiłRoksi, jak to po nocy wystrzelił?![]()

A dziękuje już dobrze dziś czuję się super u nas pogoda świetna już z małą zaliczyłyśmy spacer do sklepu
roksi jak głowa?
dreptałyśmy z krótkim rękawem;-)