reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a ja często kupuje Cheerokee bo z reguly zakupy w tesco robie. i na wielkanoc kupilam Xawkowy cały strój, dżinsiki (takie materiałowe cienkie, sweterek w serek i bluzę 2-stronną) i 2 t-shirty i jeszcze buciki, takie adidaski, za 10pln bylyl w przecenie jakiejs. dałam za to coś ok 100pln i jeszcze buciki, takie adidaski, za 10pln bylyl w przecenie jakiejs.
zdjątka poniżej

i nic sie z ciuszkami nie dzieje w praniu itp.
Ba nawet żółtego t-shirta umazał smarem z bramy u kolegi i śladu po praniu nie ma :-)

Załączniki

• DSCF7905.jpg
    DSCF7905.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF7906 (Medium).jpg
    DSCF7906 (Medium).jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 39
teraz nawet real i auchan mają swoje "marki" ubraniowe, przyzwoite jakościowo i cenowo, a w tesco to zależy kiedy się trafi, bo pamiętam że jak szukałam dla Ignasia kurtki na wiosnę, to nic nie było:confused: same malutkie
U nas powoli postępy w sikaniu na nocnik, dziś wołał nawet jak miał pampersa założonego:happy2:
w dodatku spał sam prawie całą noc, obudził się dopiero ok 4:happy2: normalnie idylla:-)

my też możemy sie pochwalić że młoda siada na nocnik:tak: woła no ale jak wiadomo wpadki jeszcze są;-) ale cieszę się że przełamała strach:tak:

gratulacje :-)

a ja się nie mogę przełamać by się odważyć chodzić wszędzie bez pieluchy, boję się, że mi się zleje :eek: w domu praktycznie już wpadki to niezwykła rzadkość, ale gdzieś dalej to jednak schizuję, że będzie zasikana :-D

no i po nocy pielucha to jedna wielka zasikana bomba...nie wiem jak ją oduczyć sikania w trakcie spania :baffled:

mój mąż :oo:
dla mnie to film w typie "Titanica" do jednokrotnego obejrzenia :-D
idę powiesić pranie i kąpać się, bo mi oczy się zamykają :sorry2:

reklama
Do góry