reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Sandi wywalić;-) tzn schować i nie dawać:tak:
Ewelina u nas w Cocodrillo też nie ma fajnych obniżek:baffled:

moja szkuda śpi, mama obiadek ugotowała żyć nie umierać;-):-)

A jednak na razie nie będziemy kupować łóżka dla Ignasia, dziś przerobiliśmy jego łóżeczko na tapczanik a dla dzidzi kupimy zwykłe 120x60. Na razie wystarczy a jak już będziemy mieli swoje mieszkanie, to zrobimy młodemu ładny pokoik:-)
tapczanik wygląda mniej więcej jak ten, ale te boczki są podzielone u nas w połowie, więc całość jest niższa
Łóżeczko-Tapczanik BARTEK II f-my KLUPŚ (W-wa) (661098956) - Aukcje internetowe Allegro

soppana chorowałam na to łóżeczko jak bylam w ciązy z Xawkiem :-)
bardzo mi sie podoba, tylko obawialam sie ze zanim dojrzy do tej opcji tapczana to juz bedzie zbyt rozklekotane.

hej!

sandiidź za ciosem, wyrzuć smoka:tak: ale jaja żeby to córka dała matce znać, że już pora:-D:-D:-D

kuxamobilizujący suwaczek;-)

Moja jadka - niejadka nawet w miarę:confused: i u nas zmiany nastały czyli jemy w kuchni przy stole, zachęcam do samodzielności i nie włączam bajek:zawstydzona/y:

ewelinau nas w Cocodrillo, było do 20 zł na sztuce, nie za dużo ale wzięłam 3 rzeczy;-)

aaaa i mam 2,5 miesiąca wakacji, miałam krzyczeć z radości I am free!!!! ale podkurzona jeszcze jestem;-)

Madzik, no mówiłam że ceny są straszne, ale i tak wzięłam dresik- komplet (90zł) i jeszcze jedne spodnie dresowe(32zł):zawstydzona/y:,
skusiły mnie wasze opinie na tetemt jakości Cocodrillo;-)

reklama
kuxa, Ignaś mało spał w łóżeczku, więc dotrwało do roli tapczana. Pierwsze 3 mce spał w koszyku obok łóżka (dostaliśmy w spadku) a potem raczej z nami niż sam;-) poza tym to wyrób niemiecki, wg mnie jest bardziej solidne niż nasze
( gdzie mój patriotyzm:confused: )
Przetrzymałam Ignaca do 21, więc bez oporów zasnął sam, ale boję się co będzie w nocy, bo ma nawyk nawijania sobie moich włosów na palec:baffled:... chyba kupię mu lalkę:-) na razie napompowalismy materac i jak się obudzi to się będzie M kładł koło niego, ma też zabezpieczenie w razie gdyby spadł
Madzikm, nie mów głośno o twoich wakacjach, bo rozgorzała debata nt podwyżek dla nauczycieli i jeden z posłów ma pomysł coby owszem dać powyżki, ale wprowadzić 40 godz tydzień pracy - pracujesz 8-16 a jak kończysz lekcje np o 14, to te 2 godz poprawiasz sprawdziany albo coś innego, choć to ciebie nie dotyczy bo ty w szkole nie siedzisz:tak::-)

Do góry