reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hello :-)

Agutek, sorry ;-) Ale zakręcona jestem ostatnio ;-)

Sandi, pigułki powinno się zacząć brać od pierwszego dnia miesiączki i tylko wtedy jest od razu zabezpieczenie w tym cyklu. Jeżeli zaczynasz brać w środku cyklu, to zdecydowanie należy się zabezpieczać dodatkowo przez cały pierwszy cykl! Każda pominięta pigułka w pierwszej fazie cyklu powoduje, że należy się dodatkowo zabezpieczać.

dzień dobry:-)

Sandi, jezeli chodzi o pigułki, to skuteczność działania zalezy tez od ich rodzaju;-), najpewniej jest zapytac się lekarza, bo on doradzi, które są nowszej generacji z mniejszą dawka hormonu, a mimo wszystko skuteczne:tak:

u nas też noc bardzo duszna, ale do zniesienia;-)

mały siedzi na tronie, czekamy za kupcią i ruszamy w drogę:-D

Ja piorę tony ciuchów z podróży. Wczoraj po południu dwie pralki, dzisiaj trzecia, a jeszcze ze dwie czekają :dry: I pomyśleć, że za niecałe 2 tygodnie znowu czeka mnie pakowanie :-D

W lodówce przeciąg, a nie chce mi się iść na zakupy. Boshe :rolleyes2:

malaga to szerokich dróg teraz życzę :-) mąż nadal nie myśli by iść na prawko?

Cześć dziewczynki ;-) My spaliśmy do 8.15, jestem w szoku ;-) u nas już parno i duszno hahahaha.. kiedy skończy się ten upał?? My dziś mamy gości ;-) przychodzi do nas kuzynka Krzysia ze swoją babcią, a popołudniu idziemy do mc donald's na małe spotkanko z przyjacielem ;-)

właśnie poszłam z młodą do sklepu i zapomniałyśmy że idzie z gołym tyłkiem:szok: dobrze że nie nalała w sklepie:-D
Fredzik działam mam jagody:-) moje dziecko własnie krzyczy "uwaga mama mrówka" chodzi oczywiście o Twoją mrówkę:-D1

hej witam po przerwie:-) goście pojechali, siostra mówiła,że na morzem dopiero ostatnie dwa dni mieli ładną pogodę a tak po raczej taka spacerowa niż na plażę:confused:
Ignaś biedny nie może pojąć, że jego ukochana ciocia pojechała:-( ciągle chodzi i jej szuka:confused: w dodatku jakaś infekcja go bierze, w nocy marudził, ma chrypkę, katar i do tego oczy mu ropieją:angry: dziś próbuje leczyć go sama a jutro idziemy do lekarza.
My też od dziś mamy wakacje:-D od żłobka, wracamy dopiero we wrześniu.

reklama
ale parno na dworze

moja się zesikała podczas wyjścia do sklepu, opiła się wcześniej
ale u nas sprawę zepsuł wyjazd-była taka pogoda, że nie mogłam jej nie zakładać pieluch, bo jakby się zesikała to by się przeziębiła poza tym na Krupowkach ani skrawka trawy nie było :eek:, więc latała w pieluszce, a jak miała ją założoną to automatem przestawała wolać :dry:

więc teraz znowu zaczynamy sprawę żeby jej się przypomniało
generalnie woła, ale zdarza się w trakcie :baffled: oby na drugim wyjeździe była pogoda to będzie mogła cały dzień biegać w majtkach i sikać na trawkę...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry