reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Fredzik - no cora "lata" i humorek niezly jej dopisuje :tak::sorry2: oj biedna ja ...:cool2:

odnosnie niezauwarzalnosci - to kazdemu sie pewnie zdarzylo (mnie rowniez) i przyznam mile to nie bylo :no::-(

dziewczyny ja was rozumiem bo bez netu to delirium przechodzę;-):-D jak bym miała wybrać między tv a netem to bez dwóch zdań net:tak: dużo przy lapku nie siedzę ale lubię mieć go włączonego jak jestem w domu;-)

m kończy skrobanie a ja zaraz zabieram się za szorowanie podłogi:baffled: po raz 10:baffled:

moje dziecie poszlo spac :tak: i widze ,ze Wy dziewczyny tez :-D

mam pytanko do Was ;-) czy orientujecie sie jak dzialaja tabletki antykoncepcyjne ? w sumie to chodzi mi od kiedy dzialaja ,czy juz od pierwszej tabletki ,czy pozniej :confused: szukalam na necie i pisza roznie jedni ,ze dzialaja odrazu od pierwszej tabletki po ok 3-4godz od zarzycia ,a inni ,ze dopiero od ktorejs tam :sorry2:co Wy o tym myslicie?:confused:

młoda zrobiła mi pobudkę o 6.30 a ja chciałam odespać podróż :dry:

Sandi mi się wydaje, że kiedyś gdzieś czytałam, że pierwsze 7 dni jest niepewnych, ale nie wiem czy to dotyczy sytuacji rozpoczęcia brania pigułek czy raczej jak się zapomni o jednej już w trakcie brania.

Ja nie wyobrażam sobie już świata bez neta.
Jak jestem w domu to komp jest praktycznie ciągle włączony, tak że mogę podejść w każdej chwili coś sprawdzić, obgadać z mężem szybko sprawę na gg, generalnie wchodzę na kilka stron tylko, ale net musi być. W ogóle źródło wielu informacji dla mnie.

Hej:tak:
moja po 6 stała:baffled: i marudziła, budziła nas:baffled:
ale duchota była w nocy:baffled:

Sandi też słyszałam to co Agutek 7 dni niepewnych:tak: tak mi mówił gin:tak:

reklama
Witam wszystkie powracające po dłuższej nieobecności ;-):-) Siebie też :-p:-D

blue gratuluję i zazdroszczę :sorry2:
Też gratuluję i też zazdroszczę :sorry2:

Moje chłopaki jeszcze śpią, a ja już po kawce :happy2:

Pochwalę się, że w poniedziałek kupiliśmy fotelik i pierwszy raz przewiozłam małego na króciutkim odcinku ze sklepu do domu ;-):-D A wczoraj wieczorkiem zrobiliśmy mężowi niespodziankę i pojechaliśmy po niego do pracy :-) Piotruś zakochał się w swoim foteliku, wrzeszczał, żeby go zabrać do domu, nie zostawiać w samochodzie :sorry2: Pierwsza większa wyprawa czeka mnie w niedzielę, więc proszę o trzymanie kciuków ;-):-)

Miłego dnia wszystkim życzę :-)

Do góry