reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dziś MY pospałyśmy do 9:zawstydzona/y:

kości mnie bolą bo za długo w łóżku bez ruchu:-D

roksi a już myślałam, że tyle pichciłaś:-p

ewelina to łóżeczko to nasz typ:tak: tylko białe:tak:
udanych zakupów:-)

u nas dziś sobota sexualna czyli, w języku mojego teścia, leniwy dzień i wszystko na zwolnionych obrotach. Posprzątam tylko bo jutro mamy gości:tak:

dzień dobry:-)
Ja dziś o 4.40 usłyszałam wołanie -" mamusia mleczkooooo":eek: i tak jeszcze z pięć razy a jak wstałam żeby zrobić to franca mała zasnęła i już nie chciał mleczka:crazy: a jeszcze M zaspanym głosem do mnie " to sama wypij i nie marudz":angry:
Agutek, nie jesteś sama w buncie dwulatka, u nas też jest wycie - zwłaszcza jak trzeba wracać ze spaceru, a jak uda nam się Ignasia jakoś przekonać i w miare grzecznie wraca, to na podwórku przed domem znów zaczyna się akcja, bo chce zostać i jeździć samochodzikiem:eek: na szczęście schodów nie mamy:-D
U nas w ramach protestu młody robi akcję "żółwik" wygląda to mnie więcej tak:

Załączniki

• żółwik.jpg
    żółwik.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 28
Soppana mężuś dowcipniś:-D

aha zapomniałam napisac że młoda wstała z suchą pieluchą:tak: wczoraj po 2 godzinach zakupów też miała suchą:tak: od 3 dni żadnej wpadki:tak: po za kupą ale może zakuma :confused2:

hej :-) my wstalysmy dzisiaj przed 9ta :tak:wiec spoko :-)zakupki juz tez mamy za soba :tak:Mala dala niezly popis :crazy: siadala na ziemie jak cos chciala i wrzeszczala :baffled: ja oczywiscie "bez reakcji" czejalam ,az jej przejdzie i sie uspokoi:tak:

Roksi - zalapie i to pewnie wczesniej niz sie tego spodziewasz:tak:

Hello :-)

Karol już dwie noce przespał bez pieluchy. A dzisiaj dzień bez drzemki :sorry:. A tu pogoda w sam raz do spania :baffled:.

Agutek, niedawno czytałam w jakiejś gazecie o buncie dwulatka i tam pisali, żeby być konsekwentnym w ważnych sprawach, a w mniej ważnych raczej odpuszczać. Znaczy żeby nie udowadniać dziecku "kto tu rządzi".

reklama
a no i zapomnialam Wam powiedziec ,ze pierwsza wizyte u dentysty mamy zaliczona :tak:i Niunka zabki ma jak narazie (tfu -tfu zeby nie zapeszyc) zdrowe :tak::-)piatek nadal brak.

Do góry