reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry,
dziś mnie z kolei boli głowa:-( i nie mam ochoty na nic, dobrze, że obiad w lodówce:-) tylko chałupę trzeba trochę ogarnąć.
Moje dziecko też się nudzi w domu, ale jemu to chyba dzieci w żłobku brakuje:eek: na palcu zabaw normalnie dzieciaki zaczepia i mówi "baw się" :tak: zawsze bierze kilka samochodów więcej- dla dzieci:baffled:
kaskada, super wycieczka, na pewno fajnie było tak się wyrwać z domu:tak:
magda, Ignaś nie umie nawet pedałować na rowerze:eek: wczoraj próbowaliśmy go uczyć, ale woli odpychać się nogami:-) nie kupowaliśmy nowego, tylko M rozkręcił ten "niemowlęcy" tzn zdemontował barierkę i podnóżek, została tylko ta rączka do pchania. Dziś rano mi zakomunikował, że na spacer rowerek NIE! tylko samochód:-)

reklama
Agutek bylismy w poznańskiej IKEI, bo najbliżej;-)
kupilismy łóżeczko razem z materacem,
jeszcze taką lampę
45234_PE140964_S4.jpg

i kolejkę :tak:

Ewelina,daj znać jak sie Piotrusiowi śpi w nowym łóżku

na pewno, tez czekam na tę pierwszą noc:szok::-D,
zaraz będziemy składać łóżeczko:tak:
ale pozwoliłam mu w sklepie wchodzic na łóżko i pytałam się czy mu się podoba, to mówił że tak:tak:, zobaczymy, czy pójdzie od razu spać, czy z oporami:confused2:

A czy ta lampa świeci na kolorowo?

tak, dokładnie takie kolory jak widać, a na scianie tworzą się róznokolorowe wzory ksieżyca i planet,
to jest taka wisząca lampka na pstryczek

Czyli to taka nocna lampka bardziej?

tak:tak:, ale ja maluch potrzebuje więcej ciszy i spokoju przed zaśnięciem, to chyba się nie nadaje, bo dużo jest kolorów, swiatła, każdy musi sam wypróbowac i zobaczyć z zywo, a w sklepie były podłączone i sobie ją obejrzelismy:tak:

Piotrek np.lubi:tak: i my juz polowalismy na tego typu lampkę, bo wyrósł z takiego dziecięcego projektorka z FP:-D

reklama
Do góry