Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurcze super przepis szkoda że nie mam bananów w domuFredzik ja się zasadzam na to Bananowe pancakes jak się uda to jutro lub w piątek zrobię - jutro mam mieć szkolenie bhp ale nie wiem jeszcze o której i ile będzie trwało.
roksi zimowe rzeczy już są w sklepach? jesienne to wiem, że wchodzą, ale zimówki już? i też nie rozumiem tej czapki![]()
to już wiadomo że chciałabym wakacji i plażyja Wójcika nie mam....polar - plaża - jeden diabeł![]()
usmażyłam dla mnie dwa i jednego dla córcijak ty tak szybko robisz naleśniki?
u nas smażenie naleśników to z godzinę zajmujedlatego nie lubię ich robić, bo stoję i stoję nad tą patelnią
![]()
bo rodzę w październikuroksi czemu musisz iść do szpitala?? To już pewne?? :-(
bo rodzę w październikuchociaż powiem szczerze że boję się niesamowicie jak już wiem jak wygląda poród
![]()