reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Fredzik ja się zasadzam na to Bananowe pancakes jak się uda to jutro lub w piątek zrobię - jutro mam mieć szkolenie bhp ale nie wiem jeszcze o której i ile będzie trwało.

roksi zimowe rzeczy już są w sklepach? jesienne to wiem, że wchodzą, ale zimówki już? i też nie rozumiem tej czapki :sorry:
o kurcze super przepis szkoda że nie mam bananów w domu:baffled: a warzywniak daleko:baffled::baffled:
Agutek w wójciku tak szaleją:baffled: wkurzam się bo w środku lata letnich rzeczy już mało a całe kolekcje zimowych:wściekła/y: może też lepiej kupić wcześniej rozmiar większe i mieć już z głowy;-)

reklama
Do góry