magdajucha
mamunia Krzysiunia
Ja uwielbiam wodę, ale od kiedy mam różne dolegliwości związane z chorobą to trochę się boję wchodzić na basen itp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czemu robiliście badania?
hehehroksi nie wierzę, że ci brzuch albo maluch przeszkodzi w kupieniu nowych ciuszków u Wójcika ;-)
no dlatego podziałam we wrześniuroksi nie wierzę, że ci brzuch albo maluch przeszkodzi w kupieniu nowych ciuszków u Wójcika ;-)
roksi nie wierzę, że ci brzuch albo maluch przeszkodzi w kupieniu nowych ciuszków u Wójcika ;-)
no dlatego podziałam we wrześniubo później ominie mnie ta przyjemność i dopiero będzie
czapkę zakupiłam super jest wełniana a od spodu na plażetaka ekstra grubaśna czapa
i długi szalik
![]()
hej :-)
tak miejsca ladne
Ewela - dlaczego nie dla Ciebie zwiazane z woda?
ale mam dzisiaj lenia![]()
polarzejak? 2 w 1? z jednej strony zimowa a z drugiej na plażę?![]()
Ewelina ja mówię że pływam ale jeśli pływaniem można nazwać styl żabka i nie na głębokiej wodzieSandi, nie potrafię pływać, nie lubię wody
, no i okazało się że Piotrus ma ten sam wstręt do wody, nawet ostatnio są kłopoty z kapielą
nad morzem, jak byliśmy, tez tylko siedziałam na plaży, bawiłam się z dziećmi w piasku![]()