reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ucięłam sobie drzemkę godzinną:sorry: i zadzwonił m i mnie obudził niedobry:wściekła/y:
teraz myślę o jakimś ekspresowym obiedzie i pójdę na łatwiznę i zrobię naleśniki przynajmniej to młoda lubi:tak:

a będąc dziś w sklepie pomyślałam że muszę młodej we wrześniu kupić kurtkę zimową i być może but:szok: bo w październiku to mogę już za bardzo nie śmigać:no:

roksi nie wierzę, że ci brzuch albo maluch przeszkodzi w kupieniu nowych ciuszków u Wójcika ;-)
no dlatego podziałam we wrześniu:-p bo później ominie mnie ta przyjemność i dopiero będzie:szok::-D
czapkę zakupiłam super jest wełniana a od spodu na plaże:tak: taka ekstra grubaśna czapa:tak: i długi szalik:tak:

roksi nie wierzę, że ci brzuch albo maluch przeszkodzi w kupieniu nowych ciuszków u Wójcika ;-)

i ja!:-D

u nas na obiad pomidorowa na wołowinie - zjedzona:tak: a na drugie łosoś na maśle i fasolka szparagowa:tak:

eee agutek to też za wzór kuchenny możesz porobić;-)
nowa garderoba przygotowana?

Zosia śpi już 1,5 h:szok: to się nie zdarza:szok:

fredzik widzisz:sorry: zaniedbałam sprawę:sorry: powiedziałam to wszystko za późno bo w gabinecie a Zosia już była przestraszona:-(
na przyszłość będę pamiętać:tak:
w przedszkolu np. też nie znikałam mimochodem tylko tłumaczyłam, że wyjdę, ale wrócę:tak:

hej :-)

tak miejsca ladne :tak:

Ewela - dlaczego nie dla Ciebie zwiazane z woda?

ale mam dzisiaj lenia :eek:

Sandi, nie potrafię pływać:zawstydzona/y:, nie lubię wody:no:, no i okazało się że Piotrus ma ten sam wstręt do wody, nawet ostatnio są kłopoty z kapielą:szok:
nad morzem, jak byliśmy, tez tylko siedziałam na plaży, bawiłam się z dziećmi w piasku:-D

reklama
jak? 2 w 1? z jednej strony zimowa a z drugiej na plażę?:szok:
polarze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sandi, nie potrafię pływać:zawstydzona/y:, nie lubię wody:no:, no i okazało się że Piotrus ma ten sam wstręt do wody, nawet ostatnio są kłopoty z kapielą:szok:
nad morzem, jak byliśmy, tez tylko siedziałam na plaży, bawiłam się z dziećmi w piasku:-D
Ewelina ja mówię że pływam ale jeśli pływaniem można nazwać styl żabka i nie na głębokiej wodzie:sorry: jakbym wpadła do wody która by mnie przykryła to bym się utopiła:-D:-D

Do góry