Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, mamy pomarańczowe. Ale jego najbardziej wkurza ta osłonka, która potem zostaje w buzi i on nie wie co z nią zrobić.Blu a macie porzeczkowymoja lubi
ale ostatnio oświadczyła w aptece że chce te miśki żelki Biovitalu
![]()
Z łyżeczki nic nie zeżre skubaniec mały ;-)blu a próbowałaś mu po prostu tranu na łyżeczce dać? Takiego dla dzieci , smakowego? Wojtek bardzo lubi i się sam domaga jak zapomnę ( a wg mnie to paskudztwo)
Agutku właśnie Krups mam na uwadze i jak na razie jest na 1 miejscu, myślałam też o Nivona ale gabaryty ma bardzo duże głębokość 46cm Krups ma 36cmja wiem, ze dobra firma to Krups, ale bardzo droga.
Blu zerknij jakbyś mogła;-) odwiedził już serwisRoksi, my mamy w pracy jakiś szwajcarski ekspres właśnie z młynkiem. Mogę popatrzeć jaka to marka.
Byłam na USG i tak fajnie było widać dzidziusia, że jestem normalnie nakręcona teraz :-) Nawet paznokcie było widać. Stópka ma 3 cm
. Nie chciał pokazać co ma między nóżkami, zasłaniał się pępowiną, ale lekarka powiedziała, że ma nieśmiałe podejrzenie że to kobietka :-)
Roksi, będę szła zaraz na obiad, to oblukam ekspres ;-). Co do serwisu to nie mam pojęcia, ale tutaj pracuje ze 100 osób, więc ekspres jest mocno eksploatowany.
Sandi nie było źle;-) płukanie nic nie bolało takie śmieszne uczucieRoksi - a powiedz jak tam na plukaniu ucha bylo? bo chyba cos przeoczylam![]()