reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hello :-)

Blu a macie porzeczkowy:confused: moja lubi :tak: ale ostatnio oświadczyła w aptece że chce te miśki żelki Biovitalu:tak:
Nie, mamy pomarańczowe. Ale jego najbardziej wkurza ta osłonka, która potem zostaje w buzi i on nie wie co z nią zrobić.

blu a próbowałaś mu po prostu tranu na łyżeczce dać? Takiego dla dzieci , smakowego? Wojtek bardzo lubi i się sam domaga jak zapomnę ( a wg mnie to paskudztwo)
Z łyżeczki nic nie zeżre skubaniec mały ;-)

Roksi, my mamy w pracy jakiś szwajcarski ekspres właśnie z młynkiem. Mogę popatrzeć jaka to marka.

Byłam na USG i tak fajnie było widać dzidziusia, że jestem normalnie nakręcona teraz :-) Nawet paznokcie było widać :tak:. Stópka ma 3 cm :-D. Nie chciał pokazać co ma między nóżkami, zasłaniał się pępowiną, ale lekarka powiedziała, że ma nieśmiałe podejrzenie że to kobietka :-)

ja wiem, ze dobra firma to Krups, ale bardzo droga.
Agutku właśnie Krups mam na uwadze i jak na razie jest na 1 miejscu, myślałam też o Nivona ale gabaryty ma bardzo duże głębokość 46cm Krups ma 36cm

Roksi, my mamy w pracy jakiś szwajcarski ekspres właśnie z młynkiem. Mogę popatrzeć jaka to marka.

Byłam na USG i tak fajnie było widać dzidziusia, że jestem normalnie nakręcona teraz :-) Nawet paznokcie było widać :tak:. Stópka ma 3 cm :-D. Nie chciał pokazać co ma między nóżkami, zasłaniał się pępowiną, ale lekarka powiedziała, że ma nieśmiałe podejrzenie że to kobietka :-)
Blu zerknij jakbyś mogła;-) odwiedził już serwis:confused: u was pewnie parzy kawę co chwilę więc w takiej firmie to przechodzi ekspres szkołę życia:tak:
Super to musimy nadrobić bo kobitek u nas mało w drugiej turze;-) ja wybieram się jutro do doktora pewnie usłyszę "szyjka zamknięta długa od kości krzyżowej":confused2:

reklama
Do góry