reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a pani dr kazała unikać Ci tego typu urządzeń czy to tak sama z siebie sobie zrobiłaś?
Magda jak byłam w ciąży z Natalką w pierwszych tygodniach były mega upały i włączałam wentylator kierowałam na siebie i ucinałam sobie drzemki popołudniowe:crazy: i właśnie tym sposobem nabawiłam się zapalenia ucha:confused2: najpierw raz na jakiś czas się przytykało a ostatnio co raz częściej

tak :-D o ile się komuś chce iść na dół po kawę i w ogóle się z tym bawić. niektórzy wolą rozpuszczalną ;-)
Roksi, ekspres się nazywa Jura Impressa.
Blu ja bym stale okupowała ekspres:-D Jura super firma też czytałam ale też duży tzn na głębokość 46cm chyba zdecyduje się na taki Ekspres Krups EA8050 - porównanie cen w sklepach bo na szerokość ma 36cm a w kuchni mam taką wnękę która ma 33cm wiec te 3 cm nie robią różnicy a tego większego nie mam gdzie postawić
muszę się spieszyć z zakupem bo mój m jakoś natrętnie przegląda telewizory w necie i może mi pokrzyżować plany:confused2:

hej

kaskada, u nas zawsze juz po pierwszej dawce była poprawa na tyle, że nie była potrzepna pyralgina w czopu, tylko wstarczył nurofen,

roksi 2000zł za ekspres:szok:, ja dostałam ekspres w prezencie ślubnym - firmy SAECO, ma 6 lat i dobrze się sprawuje (wtedy kosztował ok600zł)

roksi ja mam wiecznie problemy z uszami, co rusz mi się przytykają... wrrrr
Magda to zrób porządek:tak: ja czekałam tak długo i musiałam przez tydzień zmiękczać woskowinę bo twarda była i przyrośnięta do błony a pewnie jakbym od razu poszła to by skończyło się na przepłukaniu:tak:

roksi 2000zł za ekspres:szok:, ja dostałam ekspres w prezencie ślubnym - firmy SAECO, ma 6 lat i dobrze się sprawuje (wtedy kosztował ok600zł)
Ewelina wiem że szaleje:zawstydzona/y: ale mój stary też coś ok 500zł 600zł kosztował popsuł się skubaniec i kawa leci wszędzie tylko nie przez tą łyżkę:crazy: naprawiany już chyba ze 5 razy i nic:crazy: marzy mi się taki wypaśny:sorry: zainwestuje w niego bo zaraz kasa rozejdzie się na jakieś pierdoły:confused2:

reklama
Do góry