reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

body nazywa sie bodysuit a pajac sleepsuit, niech sobie poszuka na opakowaniu:-)my mamy w tej chwili pajace Early Days w rozmiarze 3-6, ale zaraz beda za male, nie wiem, jakiemu rozmiarowi to odpowiasa, 62?

Chyba 68 :-)

o ile sie nie myle to 7pak body kosztuje 5£, a 3pak pajaca tez 5£:-)

O to całkiem tanio.
Muszę koniecznie pogadać z bratem, żeby kupił mi zapas na kolejne miesiące :happy:
A czy orientujecie się ile może kosztować wysyłka? Nie wiem czy opłaca się żeby mi wysyłał pocztą czy żeby za 2 miesiące po prostu je przywiózł.

reklama
Hej!

agutek ale masz suwaczków:-)

któraś z Was pisała o sklepie internetowym....7 par body za 45 zł??:szok:

Sprawdziłam sobie mniej więcej już na Royal Mail, ale nie jestem pewna czy oni mają taki sam sposób rozumowania jak ja...w końcu to Angole a oni często inaczej myśla ;-) :-D

Ja sobie chwaliłam 3pak pajaców z Tesco, z którego juz niestety Mały wyrósł i muszę kupić większe bo śpi w tych pajacach. Kosztowały ok. 25zł a wydawały się porządne i z fajniej miękkiej bawełny.

Witam dziewczyny i maluszki:-).
Ja też ostatnio polubiłam ciuszki z Tesco:tak:. Te pakowane po kilka sztuk: body, pajace, skarpetki, koszulki są na prawdę tanie i z dobrej bawełny:laugh2:.
Polecam:tak:.

dzięki dziewczyny za linki;-)

u nas czasem w carrefourze wystawiają body za 3,99:szok:, bardzo dobra bawełna i miłe kolorki to chyba najtaniej jak udało mi się spotkać

reklama
Dzień dobry wszystkim!!
My sobie dzisiaj poleniuchowałyśmy. Dziewczyny teraz w tesco bedzie promocja na pampersy po 42zł Jumbopack.

Do góry