reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:-)

Ale w szoku jestem z tymi pielegniarkami:szok::szok::szok:i wcale sie wam nie dziwie nirwow,bo chyba kazdy nienawidzi niezapowiedzianych wizyt:no: u nas w uk tez przychodza ,ale przed wizyta zawsze zadzwoni albo przyjdzie powiadomienie poczta...kiedy mozna sie jej spodziewac:tak:

reklama
hmmm a ja myślałam, że tylko raz przychodzi, u mnie była w tydzień po powrocie do domu, oczywiście zadzwoniła wcześniej:cool:

A zaraz po porodzie była u was położna?
Nie wiem, czy też mam się spodziewać wizyty:szok:, bo u mnie była po porodzie 3 razy i zawsze mówiła kiedy będzie następna wizyta:tak:.
u mnie po porodzie przyszła połóżna:tak: przychodziła przez 6 tygodni co środę:tak: i jak była na ostatniej wizycie, to powiedziała mi, że odwiedzi mnie pielęgniarka środowiskowa w ciągu 5 miesięcy:tak:

u mnie po porodzie przyszła połóżna:tak: przychodziła przez 6 tygodni co środę:tak: i jak była na ostatniej wizycie, to powiedziała mi, że odwiedzi mnie pielęgniarka środowiskowa w ciągu 5 miesięcy:tak:

co tydzien:szok::szok::szok:do mnie przychodzila codziennie:tak:przez jakies 2tygodnie:tak:pozniej dopiero co tydzien;-)a teraz to zjaiwala sie raz w miesiacu:happy2:po ostatniej wizycie powiedziala mi ,ze nastepnym razem bedzie w 7msc zycia Vaneski:tak::-D

co tydzien:szok::szok::szok:do mnie przychodzila codziennie:tak:przez jakies 2tygodnie:tak:pozniej dopiero co tydzien;-)a teraz to zjaiwala sie raz w miesiacu:happy2:po ostatniej wizycie powiedziala mi ,ze nastepnym razem bedzie w 7msc zycia Vaneski:tak::-D
:szok::szok::szok:
ale chyba zagranicą tak jest:tak: moja znajoma wyjechała z córką do Niemiec i tam starają się o obywatelstwo i o to by mała mogła chodzić do niemieckiej szkoły:tak: to jakieś babki przychodzą jej niezapowiedzianie do domu i zaglądają do szafek:szok: np. sprawdzają czy dziecko ma czyste uranka, czy ma co jeść:confused2:

Witam mamusie i dzieciaczki w tym pięknym dniu.

Widzę, że jeszcze nikt dziś tu nie zaglądał, zapewne to wina pogody. W końcu zrobiło się ładnie i mam nadzieję, że tak zostanie. Oby nie za ciepło. My wybieramy się na spacer później.
Miłego dnia.

kasia580 kiedy Wiktoria ma imieniny? Mąż znalazł w kalendarzu, że 23 grudnia i jak mówi tego będzie się trzymał. To by było dzień przed moimi imieninami. I z mojego doświadczenia wiem, że to by było krzywdzące;-), jeden prezent. Mąż ma swoje racje, bo mówi że "zawsze dostanie prezent":tak:

Dzień Dobry,

Aga , jestem w szoku:szok: u mnie położna była 3 razy po 15 min. zobaczyła maluszka, mnie, powiedziała że jest ok., stwierdziła, że ma jeszcze dużo wizyt i się pożegnała, i poszła:sick:

reklama
:szok::szok::szok:
ale chyba zagranicą tak jest:tak: moja znajoma wyjechała z córką do Niemiec i tam starają się o obywatelstwo i o to by mała mogła chodzić do niemieckiej szkoły:tak: to jakieś babki przychodzą jej niezapowiedzianie do domu i zaglądają do szafek:szok: np. sprawdzają czy dziecko ma czyste uranka, czy ma co jeść:confused2:

moze faktycznie masz racje "co kraj to obyczaj":tak::happy2:

Do góry