T
tigger
Gość
Aga22 - ale u mnie polozna tez byla tylko 3 razy, i raz health visitor
to zalezy nie tylko od kraju, ale mysle ze tez od konkretnej przychodni

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam mamusie i dzieciaczki w tym pięknym dniu.
Widzę, że jeszcze nikt dziś tu nie zaglądał, zapewne to wina pogody. W końcu zrobiło się ładnie i mam nadzieję, że tak zostanie. Oby nie za ciepło. My wybieramy się na spacer później.
Miłego dnia.
Ciekawe co powie teściowa jak się dowie że ja wracam do pracy a Wika zostaje z nianią. Pewnie bedzie zawiedziona że się do teściów nie przeprowadzimy bo ona siedzi w domu to by się małą zajęła. Po moim trupie, już wiem jakby była Wika wychowywana.
no właśnie, szybko bym trafiła do psychiatryka, już wolę niani płacić:-):-)Nie dość, że wychowywana wg zasad teściowej to jeszcze musiałabyś na codzień ją widywać i wysłuchiwać :dull:
A ja się cieszę, bo mój brachol kupił mi dzisiaj w Primarku body i pajace Early Days...za groszeTeraz tylko muszę czekać aż przyjedzie do kraju
![]()
ty to masz dobrze:-):-) ja niestety mogę szukać na allegro, bo nikogo w UK nie mam:-(
22 lipca czyli za tydzień:-) tylko tak jak pisałam wcześniej, jest problem z chrzestnym, bo ksiądz nie chce mu dać zaświadczenia, ponieważ nie ma ślubu koscielnegoroksi a kiedy masz chrzciny?