reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witajcie :-)

U nas dziś zimno i leje.. Na spacer na pewno nie pójdziemy :no:

Ja chciałabym, ale wyjdzie mi to tylko jak kupimy samochód, bo mam za daleko by się tłuc autobusami - kupę czasu mi to zajmuje i wtedy to nie ma sensu :dull: A mamy karnety w pracy na siłownię, basen, aerobik i inne takie więc warto skorzystać :tak:
Super, zazdroszczę. Ja będę musiała z własnej kieszeni zabulić :crazy::-)

U nas zapowiada się piękna pogoda i mamy zamiar wykorzystaćten fakt, tym bardziej, że od dzisiaj przez tydzień CAŁY będziemy w trójkę, bo mąż ma urlop
Udanego wypoczynku :-)

My tez zaraz uciekamy z domku, bo ładna pogoda i jedziemy do ZOO na cały dzionek ze znajomymi. Także do wieczorka.
Zrób fajne zdjątka i wklej na zamkniętym :-) Udanej wycieczki :-)

reklama
Witam w ten szary, bury i ponury dzień.:baffled:

U nas cały czas pada więc na spacer nie wychodzimy:-(
Ale za to można poćwiczyć brzuszki ;-):-) (jak się komuś chce)

A u nas dzisiaj ładnie i już mamy za sobą spacerek :tak:

Super, zazdroszczę. Ja będę musiała z własnej kieszeni zabulić :crazy::-)

NIe no ja trochę też będę musiała zapłacić ;-) Ale mamy dopłaty spore :sorry2:

Mieliśmy iść dziś do księdza w sprawie chrztu.....i zapomnieliśmy :angry: Przypomniało mi się jak byliśmy już na spacerze w zupełnie innym kierunku. W tym tygodniu mąż pracuje do 19-tej, więc znowu nie pójdzie :eek:

Ale pustki... ;-)

Piotruś dziś nie chce spać.. Jak go włożę do łóżeczka, to stęka tak strasznie, że aż się krztusi.. A jak go biorę na ręce to jest wesoły i gada na pełny regulator :-p

Może tatuś go uśpi, bo ja już nie mam siły go nosić..

Cały dzień boli mnie lewy jajnik :-( Strasznie :-( Dawniej mnie tak bolało, jak miałam owulację, ale chyba nie aż tak :szok: Normalnie zgina mnie momentami wpół:rolleyes: Nie chcę nic zażywać przeciwbólowego, zresztą nic nie mam :-p Mam nadzieję, że wkrótce przejdzie...

Miłego wieczoru :-)

Malaga, fajowy Twoj Pietrus!na zamknietym na fotkach wyglada jakby mial juz ponad 7 miechow!smieszek :)

Sluchajcie, czy Wasze maluchy juz jezdza w spacerowach?bo niby ponizej 6 miesiaca maluchy maja jezdzic tylko w gondolkach(przynajmniej na mojej gondolce jest tak napisane)?

A my byliśmy dziś na zakupach. Wczoraj posprzątałam, zawiesiłam mega firankę i wszystko poprasowałam, nawet koszule mężowi do pracy na jutro. Tak więc dziś miałam wolne;-)
No i dziś na zakupy. Ale wydałam kasy:szok: Najwięcej oczywiście skorzystała Wiktoria. Byłam w Tesco, ale nie było już Huggisów 3, no i kupiłam w Makro za 40zł (nie wiem czy to dużo). Kupiłam też w Tesco m.in. body cherokee - fajne. Wyprzedaż ciuszków tej firmy jest, ale niestety w tym markecie już przebrane. A niektóre rzeczy naprawdę fajne.

Cały dzień boli mnie lewy jajnik :-( Strasznie :-( Dawniej mnie tak bolało, jak miałam owulację, ale chyba nie aż tak :szok: Normalnie zgina mnie momentami wpół

:szok: U mnie dziś to samo tylko po obu stronach, aż się zastanawiałam czy to aby nie @ zbliża się wielkimi krokami, oby nie, bo jest mi z tym bardzo dobrze;-)

Malaga, fajowy Twoj Pietrus!na zamknietym na fotkach wyglada jakby mial juz ponad 7 miechow!smieszek :)

:tak: Wygląda bardzo poważnie.

Sluchajcie, czy Wasze maluchy juz jezdza w spacerowach?bo niby ponizej 6 miesiaca maluchy maja jezdzic tylko w gondolkach(przynajmniej na mojej gondolce jest tak napisane)?

Wiktoria nie mieści się w gondoli i jeździ już w spacerówce, ale na płasko (no może trochę podniesione):-)

Dzięki :-D Wszyscy mi mówią, że wygląda na starszego :-D

Piotruś jak Wiktoria Ewy - jeździ w spacerówce, ale na płasko :-) Zresztą ja nie mam takiej typowej gondoli..

:tak: Wygląda bardzo poważnie.
:-) W tym wieku chyba nie musi się jeszcze martwić, że go postarzają?? ;-):-D:laugh2:

Byłam w Tesco, ale nie było już Huggisów 3, no i kupiłam w Makro za 40zł (nie wiem czy to dużo).
Ja kupowałam w promocji za 34.99 albo 36.99.

:szok: U mnie dziś to samo tylko po obu stronach, aż się zastanawiałam czy to aby nie @ zbliża się wielkimi krokami, oby nie, bo jest mi z tym bardzo dobrze;-)
No właśnie już kilka razy mnie bolało w okolicy jajników, ale nie aż tak, jak dzisiaj.. I @ nie przyszła po tamtych bólach, więc pewnie teraz to już mi nie odpuści :cool2: A szkoda, tak mi dobrze bez niej :-D

reklama
bogda - właśnie obejrzałam świeże foteczki - śliczną masz córeczkę :-) I jakie ma długie, gęste włosy :szok: Zresztą tak jak napisałam na zamkniętym - wszystkie dzieciaczki są piękne, cudne :-)

Dobranoc :-)

Do góry