reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja zrobiłam jedną serię 90-ciu i planuję jeszcze jedną wieczorem...mam nadzieję, że chęci nie zabraknie ;-)

kasia nie obijać się...do roboty :-p

reklama
Witajcie :-)

U nas się pogoda zepsuła po południu, więc spaceek zdążyliśmy zaliczyć :-)

P.S. Wczoraj zrobiłam 90 brzuszków :happy2: :-p
Ja wczoraj 50, dziś się poprawię ;-):-D

A tak wogóle to zamierzam się zapisać na jakiś aerobik/siłownię :-) Będę chodzić z kumpelą :tak::-)

Witajcie Mamuśki

Mam tu pewne zaległości bo ostatnio się "gimnastykuje" przy remoncie tego nieszczęsnego mieszkania :confused:. Przy okazji Mateusz przyzwyczaja się do bycia z Babcią.

Jeśli chodzi o brzuszki to pewnie Melanie by nam doradziła ale ona się ostatnio nie pojawia....:-(. Jak czytam o tych Waszych ćwiczeniach to mi wstyd bo jakoś za nic się nie zabrała no ale póki co spalam kalorie na skrobaniu i myciu ścian więc tak się usprawiedliwiam :-D.

A pogoda też u nas jakas niepewna niby nie jest zimno ale wieje i chmurzy się co chwilę. Chcieliśmy się gdzieś wybrać z Młodym na weekend ale przez remont wszystko wzięło w łęb i nie wiem czy zdążymy przed moim powrotem do pracy ...

no i cóż.... ze szczepienia nici:wściekła/y::wściekła/y: nasza przychodnia w wakacje działa do 17 tylko nikt nas o tym nie poinformował, chcieli nas umówić pod koniec sierpnia, ale zdrobiłam awanture i idzemy w przyszły piątek:wściekła/y::wściekła/y: ale sie wkurzyłam, ide odreagować do wanny, zrobie sobie mega długą kąpiel:-)

Dziewczyny...robicie 90 brzuszków???? takich prawdziwych??:szok: ja przy 20 jestem padnięta
ja nie robie 90, tylko 30:-)90 to robilam jak bylam w niezlej formie:tak:teraz nie ma sily, te 30 meczy mnie wystarczajaco:-D

A tak wogóle to zamierzam się zapisać na jakiś aerobik/siłownię :-) Będę chodzić z kumpelą :tak::-)

tez bym chciala:-)ale moj maz pracuje ciagle w innych godzinach (i dniach), wiec nie moge sobie nic konkretnie zaplanowac, bo nie mam zkim malej zostawic:no:

Mam pytanie, której foirmy pieluvchy są więklsze pampers czy huggis. My mamy Pampersy, ale 3 są na Wiktorię za małe, a 4 za duże. No i zastanawiałam się np. Huggisy 3 byłyby lepsze, albo 4.

reklama
A jak robicie brzuszki, to wkładacie nogi pod coś? Bo nie wiem, jak się powinno robić.
jak kładę się na podłodze miednica mocno dociśnięta do podłogi:tak: odrwywam głowe i barki siłami mięsni brzucha:tak: broda w strone sufitu:tak: tak robiłam brzuszki na aerobku:tak: kobitka mówiła że nie ma sensu robić pełnych brzuszków bo daja taki sam efekt jak te niepełne i człowiek tak strasznie się nie męczy:-)
najlepiej by było jakby nasz ekspert Mel wymysliła nam kilka ćwiczeń na mięśnie brzucha i pośladków:-) taki szybki 10 minutowy trening:-)

Do góry