reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry :-)

- za 7 dni do pracy :szok::dull:
- za 3 dni wyjazd :szok::-D
- za kilka godzin przychodzi babcia i ćwiczymy dalej karmienie :sick:

miłego poniedziałku :happy:
(P.S. dlaczego mam wrażenie, że będziecie miały znacznie milszy ten dzień ode mnie?:-p)

reklama
a u nas dzisiaj swieto i wszyscy maja wolne, tylko moj maz pracuje:wściekła/y:

Agutku - powodzenia z babcia, trzymamy kciuki:-)

wracajac jeszcze do watku roznicy miedzy dziecmi:-)to mialam ( i mam nadal) okazje obserwowac interakcje Olivki z synkiem kolezanki, ktory mial niewiele ponad dwa lata, kiedy sie urodzila Olivka:tak:no i generalnie na poczatku to roznie wygladalo, troszke bywal niedelikatny (np. na sile otwieral jej paluszki raczek, albo ciagnal ja za nozke bo mu sie podobala skarpetka;-))
ale jego mama tlumaczyla mu, ze pewnzch rzeczy nie wolno robic i jest w porzadku:tak:czasami przy zabawie mala dostanie poduszka:-Dale ogolnie chlopiec jest bardzo opiekunczy , podniesie zabawke jak Olivce spadnie, przykryje kocykiem, itp
nie wiem, moze po prostu grzeczny chlopiec, a moze dobrze wychowany przez rodzicow_:-)

Agutku ja tez bede dzisiaj miala kiepski dzien ooooojjjjj jak bardzo
tigger mysle ze nawet taki grzeczny chlopczyk nagle moze cos go zdenerwowac i trach dzieci sa nieobliczalne:-)
wrocila moja przyjaciolka jeny nie sadzilam ze sie tak za nia stesknie zycie bez przyjaciolki byloby kiepskie nie ma to jak sie komus wygadac do sluchawki -szkoda ze tylko do sluchawki:-(

Czesc,

zauwałył ktos, ze mnie nie było wczoraj:-(,
teskniłyscie, bo mi was brakowało:tak:,
bylismy z wizyta u mojej przyjaciółki, która ma 10 mies. synka, mój Piotrus sie do niego usmiechał, wyciagał łapki,a on nic, tylko mama.

I wałasnie Agutki chciałabym ci opisać, bo ona właśnie wróciła do pracy, fakt że dopiero teraz i mały wcale się nie przejął jej nieobecnością, nie musiała go oswajać z opiekunką, takze dzieci sa rózne, no i on jest starszy, moze to tez ma wpływ.

Tigger buziaczki dla 5 - miesiecznej OLIVKI:tak:

dzień dobry kobitki:-)
ja dzisiaj od rana w skarbówce:realmad: bo obijałam się ze złożeniem papierków na zasilek rodzinny:tak:
zamontowałam Natalce fotelik w samochodzie:tak: wieczorem wkleje fotki:-)

popołudniu przejde się do przychoni w sprawie tych wycofanych szczepionek:confused2: tylko musze czekać na męża bo wydrukuje mi wydrukuje ta decyzje inspektora farmaceutycznego, bo nasza domowa drukara odmawia posłuszeństwa:wściekła/y:

hej!

gosiaczek - czemu masz dziś zły dzień?

agutek - nie zapomnij o zdaniu relacji

ewelina - a od ilu lat jest się w grupie ryzyka - 35?

roksi - a jakie szczepionki wycofano?

Roksi, a o jaki zasiłek rodzinny chodzi, każdemu się to należy, czy to od czegoś jest uzależnione,

a jak to jest na wychowawczym, kto odprowadza za nas ZUS,

a np. gdybym na wychowawczym zaszła w ciąże to przysługuje mi urlop macierzyński, może ktoś już jest zorientowany, bo widziałam , że co niektórzy to się ostro biorą do roboty,

reklama
Do góry