reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ale puchy:tak: widać że mamy z macieżyńskeigo wracają:-)
a w ogóle to macieżyński będzie teraz nie 4,5 miesiąca tylko 6,5

ale puchy:tak: widać że mamy z macieżyńskeigo wracają:-)
a w ogóle to macieżyński będzie teraz nie 4,5 miesiąca tylko 6,5

Dlaczego dopiero teraz, jak ja już wróciłam do pracy :angry::-(

Lecę zaraz z młodą na spacerek, zamówić tort na chrzciny, kupić parę słoiczków już tych większych i znowu dzień zleci...
Dzisiaj obudziłam się z podpuchniętymi oczami - zmęczenie daje o sobie znać. Mam nadzieję, że za kilka dni przyzwyczaję się :happy:

hej Kobietki!
wdrażam się do nowej organizacji życia, jest fajnie:-) wychodzę 3 dni w tygodniu na 3 godziny:-):-):-) a zarabiam tylko 250 zł mniej niż w poprzedniej pracy gdzie tygodniowo miałam 40 h i 25 km w jedną stronę:baffled:, mąż pięknie zajmuję się Zosią, obowiązki domowe na pół - sielanka:-):-):-)

tja znowu obiecują gruszki na wierzbie a jak wygrają to zapomną zaraz co obiecywali..., typowe.

Ale dzisiaj paskudnie. Obudziłam się z ciężkim dołem, który wraz z upływem dnia się pogłębia. Wojtek zdrzemnął się na 20 minut ok 13 i to by było na tyle. OD tego czasu nie śpi i w zasadzie cały czas płacze. Noc też była ciężka, budził się tak co 2 h.. więc nie dość , że mi paskudnie na duszy to jeszcze śpiąca jestem jak fix a dziecko nie pozwoli na sekundę oczu zmrużyć. Ech...

reklama
Witajcie :-)

kaskada - czuję się dziś dokładnie tak samo... :eek: Do tego boli mnie raz podbrzusze, raz jajniki :baffled: @ się zbliża :baffled:

Piotruś dziś daje czadu.. Boziu, kiedy te ząbki wyjdą i skończy się ten koszmar?? :crazy:

Do góry