reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Czy Wasze dzieci są żółte od zupek? Bo moje tak :tak:.
jeśli w zupkach jest marchew lub buraczki to może sie karnacja lekko zmienić:tak:
moja jest cała żółta zaraz po zjedzeniu zupki, ;-):-D:-D:-D
moja mama za każdym razem jak małej ją daje mówi że to wygląda jakby Laura jada...kupke :szok:
Dołączam do życzeń :tak::-)
ja też ja też :tak::-p:-p:-p
Jeju ale mnie ścięło to przez tę pogodę a takie mialam ambitne plany - prasowanie, zrobienie na jutro zupki dla Malego...

i nie wyrobiłabym się rano z zawożen
na mnie też czeka sterta do prasowania i nie chce mi sie strasznie :baffled:
u nas ładna pogoda ale nie miałam czasu wyjść dwa razy z ałą tak jak zawsze. mam zapieprz bo w sobote chrzciny :szok:

reklama
dzień dobry:-)
u nas znów pogoda beznajdziejna:wściekła/y: narazie nie pada ale strasznie wieje:szok:
chyba czeka nas 3 dzień siedzenia w domu:oo2:

całuski dla Mateuszka

hej!

u mnie też paskudnie już któryś dzień z rzędu ale na spacer wychodzimy. Nie wyobrażam sobie siedzenia w domu, poza tym lepiej dla dziecka być na polu przy każdej temperaturze

obiadki ugotowane??? ja już tak dlatego teraz czas relaksu

hej!

u mnie też paskudnie już któryś dzień z rzędu ale na spacer wychodzimy. Nie wyobrażam sobie siedzenia w domu, poza tym lepiej dla dziecka być na polu przy każdej temperaturze

obiadki ugotowane??? ja już tak dlatego teraz czas relaksu
u nas przez dwa dni non stop lało:szok: dzisiaj też delikatnie pada:wściekła/y:

Witajcie już weekendowo :-)

Roksi23 u nas tez pada i to wcale nie delikatnie ... paskudnie jest, z domu się nie chce wychodzić a w domu też zimno, brrr.

Jedyna optymistyczna dla mnie rzecz to to, że w przyszłym tyg. mam urlop i może się wyśpię na ile Młody pozwoli ale za to bedziemy po raz pierwszy tylko we dwoje przez 3 dni bo mąż wyjeżdża :-(.

To moje dziecko ma jakies dziwne zwyczaje - po zmianie pieluchy zaraz robi kupke do nowej :confused:.Normalnie złośliwiec z niego :dry:.

Heyah :cool2:

U nas zanosi się na deszcz, ciśnienie dupowate i czuję się przymulona....Jestem zmęczona i niesamowicie się cieszę, że mamy weekend i 2 dni wolnego :-)
Dzisiaj zaspałam 1,5 h :sorry: Mam nadzieję więc, że odpocznę trochę zanim znowu od poniedziałku rozpocznie się bieganina :dry:

Do tego w przyszłą sobotę są chrzciny a ja do tej pory nie mam pojęcia co zaserwuję gościom...że już nie wspomnę o przygotowaniu tych potraw :szok:

Czapki na chrzciny dla małej nadal nie mam :angry: Czy któraś może wie jaka pogoda będzie za tydzień? Może ładna i ciepła?:-p:laugh2: Zamawiam taką ;-):laugh2:

Aaaa...i wypłata na koncie...w końcu normalna i bardzo mnie ucieszyła :-D:-D:-D Tylko nie mam czasu jej wydawać ;-)

witam wszystkie mamusie. Mój synio za 10 dni bedzie miał pół roczku, ma już 2 zęby na dole i mam nadzieję że na czas jakiś spokój bo gryzie wszystko co ma w zasięgu ( dziś gazete) pozdrawiam

reklama
Do góry