blueberry77
Podwójna Marcówka :)
No nie, bo siedział w spacerówce tyłem do mnie, a ja się cieszylam, że grzecznie siedziHihi...nie widziałaś

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No nie, bo siedział w spacerówce tyłem do mnie, a ja się cieszylam, że grzecznie siedziHihi...nie widziałaś

Hihi...nie widziałaś
ja po pracy....chyba trzeba będzie po obiadku iść na spacer. Muszę zacząć jakieś przygotowania do chrzcin. Ale mi się nie chce
Na piątek wzięłam wolne i będę stać przy garach
 , ale też życzę udanego przyjęcia
, ale też życzę udanego przyjęcia .
.Ja też (i jedno i drugie). A co będziesz gotować?No, tego stania przy garach, to Ci współczuję, ale też życzę udanego przyjęcia
.

no tak zapomniałam że Ty Agutku jesteś z północy polskiJa widziałam wczoraj w prognozie, że w sobotę właśnie ma padać

:-)
:-)